Mária Čírová dojíma svojimi vianočnými koncertami celé Slovensko a pridáva dve vystúpenia vypredaného turné!

Mária Čírová miluje Vianoce a publikum na oplátku miluje ju. Jedna z najobľúbenejších slovenských speváčok už vyše desať rokov dojíma svojich fanúšikov na nezabudnuteľných vianočných koncertoch. Jej vystúpenia sú po celom Slovensku beznádejne vypredané a tak sa speváčka, klaviristka a skladateľka Mária Čírová rozhodla pridať ešte dva koncerty. Príďte si vychutnať fantastické stretnutie s divou 16. decembra o 15:00 v Nitre a 20. decembra o 17:00 v Poprade.

Začiatok Vianoc, sviatok, reštart do života, slzy dojatia… To všetko prinášajú Vianočné koncerty Márie Čirovej jej poslucháčom. Mária si tento rok pripravila nový program. Môžete sa tešiť na najobľúbenejšie skladby z oboch Vianočných albumov ako Do noci tichej, Štedrý večer alebo Vianoce krásne sú a na tradičné slovenské a svetové koledy v špeciálnych úpravách.

„Po prvýkrát na našom turné cítim aj ja skutočnú vianočnú pohodu. S mojim Maroškom je každoročné vianočné turné naša láska. Začali sme pred vyše desiatimi rokmi jedným maličkým koncertom v nitrianskej synagóge. Je to také naše spoločné hudobné dieťa, ktoré tvoríme, budujeme, neustále zdokonaľujeme a vylepšujeme. Aby sme sa mohli ponoriť počas večera spoločne s vami, ktorí chodíte na naše koncerty do nádhernej, nezabudnuteľnej atmosféry,“ teší sa Mária.

Moje Vianoce s Máriou Čírovou zavítajú tento rok do slovenských miest Nové Zámky, Senica, Prievidza, Rožňava, Liptovský Mikuláš, Dolný Kubín, Žilina, Košice, Banská Bystrica, Trnava, Bratislava, Trenčín, Piešťany, Nitra a Poprad. A práve v posledných dvoch Mária pridáva ďalšie koncerty.

Pre všetkých, ktorí si nestihli kúpiť vstupenky pridávame dva koncerty. 16. decembra o 15:00 v Nitre a 20. decembra o 17:00 v Poprade. Máme veľkú radosť a motiváciu, keď vidíme, ako sa lístky predávajú. Každý deň vymýšľame, aby bol koncert unikátnym takmer divadelným predstavením s autentickými okamihmi, ktoré si nikdy pred koncertom nepripravujem. Ďakujem za každý stisk ruky, úsmev, žiarivé oči, nekončiace potlesky a v neposlednom rade radosť, tá ma neuveriteľne nabíja,“ vyznala sa milovníčka Vianoc Mária Čírová.

Koncerty Moje Vianoce hrá Mária Čírová aj s  vianočnou kapelou, sláčikovým kvartetom, vokalistkami a detským zborom. Na turné zaznejú okrem vianočných piesní a tradičných slovenských a svetových koliedy aj megahity Unikát, Búrka, Chýbaš či Slobodná. Vstupenky na pridané koncerty Moje Vianoce 2023 sa dajú kúpiť od 8.12. 2023 od 10:00 tu: https://www.ticketportal.sk/event/MARIA-CIROVA-MOJE-VIANOCE-2023

Všetky informácie o Márii Čírovej nájdete na:
https://www.instagram.com/mariacirova/?hl=sk
https://www.facebook.com/mariacirova
http://www.mariacirova.sk/

Mária Čírová Moje Vianoce – pridané koncerty
16.12. 2023 – 15:00 Nitra
20.12.2023 – 17:00 Poprad

Zdroj: TS