Mária Čírová chce v novom klipe podporiť zúfalé ženy!

Speváčka Mária Čírová nakrúcala po roku nový videoklip! Filmovú podobu dostane jej aktuálny singel „My“ zo zatiaľ posledného albumu „Na Dosah“. V industriálnom prostredí Rafinery Gallery nakrúcala dvojnásobná mamička klip, ktorým chce podporiť všetky ženy v ťažkých životných situáciách. 

Speváčka Mária Čírová je dvojnásobnou matkou a preto oveľa citlivejšie vníma ženský svet. Nedávno mala premiéru jej skladba „My“, ktorú zložil autorský tandem Mária Čírová,  Maroš Kachút a Filip Hittrich. Klipom k pesničke sa speváčka, skladateľka a textárka rozhodla podporiť zúfalé ženy.

„Klipom chcem poukázať na ženy, ktoré sa ocitli alebo ocitnú v ťažkých, krízových situáciách.  Môže to byť opustené dievča, týraná žena, slobodná mamička. Touto skladbou im chcem vyjadriť podporu. Nech sa v živote ocitnú v akejkoľvek ťažkej situácii, vždy sa da nájsť cesta, ako sa z toho dostať von, vykročiť vpred, spraviť za všetkým hrubú čiaru. Verím jednej múdrej vete – Osud nie je vecou náhody, ale voľby…“ Povzbudzuje ženy Mária Čírová.

Réžie filmového diela sa ujala mladá dvojica študentov VŠMU Romana Špačková a Nazarij Kľujev pre Toxproduction. Klip  nakrúcala Mária dva dni v Rafinery Gallery v Bratislave. Industriálne, chladné prostredie presne zapadalo do témy videoklipu.

„Touto témou sa vážnejšie zaoberám asi rok. Rozprávala som sa s istou ženou o jej živote. Rodičia alkoholici, v 17-tich rokoch otehotnela s chalanom, ktorý sa na ňu po oznámení, že bude otcom, vykašľal. Vsetci z jej okolia vrátane rodičov jej jednohlasne radili, aby podstúpila interupciu. Ona to však nespravila. Dnes je šťastnou mamou 10-ročného Adama a neľutuje, že sa rozhodla dať áno životu.“ Emotívne opisuje Mária Čírová.

O krásnu vizáž sa Márii v klipe postarala jej dvorná maskérka Veronika Vargová. A samozrejme asistovala je aj jej maličká dcéra Zoe. Na hotový klip „My“ sa môžu fanúšikovia tešiť už v druhej polovici októbra.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Maxim Kľujev, Toxproduction