Mária Čírová a Robo Opatovský získali za svoje vianočné albumy platinové platne!

Mária Čírová a Robo Opatovský svojim krásnym turné dostali ľudí do tej správnej vianočnej atmosféry. Koncerty si užili nielen diváci, ale aj obaja obľúbení umelci. Reakcie fanúšikov boli úžasné. Potvrdením toho, že ich vianočné pesničky naozaj milujú je i to, že obaja dostali za svoje vianočné albumy platinové platne za predaj! Prevzali si ich počas bratislavského koncertu vo vypredanej sále Domu odborov Istropolis v Bratislave. Mária a Robo si teraz užijú milované Vianoce a v novom roku chystajú viacero prekvapení.

Spoločné turné Márie Čírovej a Roba Opatovského bolo jedným z najkrajších predvianočných projektov. Fanúšikovia odchádzali z koncertov dojatí a správne naladení. Obaja obľúbení umelci si za „Vianoce“, „Čas sviečok“, „Do noci tichej“ a ďalšie nádherné vianočné skladby vyslúžili obrovský aplauz a standing ovation.

„Koncerty sme si užívali, atmosféra bola v každom meste krásna vďaka skvelému publiku. Máme z toho dobrý pocit a keďže sme hrali v inej zostave ako vlani, bolo to výrazne akustickejšie,“ povedala Mária Čírová.

„Mária rastie nielen do krásy, ale aj po profesionálnej stránke. Je to diva, s ktorou je pre mňa zážitkom spolupracovať. Budem rád, ak sa z našich vianočných koncertov stane každoročná záležitosť a navštívime všetky mestá na Slovensku,“ vyznal sa Robo Opatovský.

Oproti minulému roku zaspievali viac duet a samozrejme pridali aj tohtoročné novinky. Potvrdením toho, že vianočné skladby obom umelcom mimoriadne sedia je i to, že obaja dostali za svoje vianočné albumy platinové platne za predaj.

„Samozrejme, veľmi ma to potešilo. Dúfam, že môj „Vianočný album“ prispel všetkým ku krásnej vianočnej atmosfére,“ teší sa Mária Čírová.

Robo Opatovský sa narodil na Prvý sviatok vianočný a aj preto mu podľa jeho slov svedčí práve tento druh hudby.

„Som „vianočné dieťa“, dostal som dar tvoriť vianočné skladby. Za 20 rokov mojej hudobnej kariéry som zložil 23 vianočných skladieb, z toho 9 na album „Vianočné duetá“. S veľkou pokorou a naozaj úprimne sa teším z tohto úspechu. Platinová platňa je ocenenie nielen pre mňa, ale aj pre mojich kolegov a takisto mojich fanúšikov, ktorí majú radi moju vianočnú tvorbu a podporujú ma,“ uzatvára Robo Opatovský.

Obaja obľúbení umelci milujú Vianoce a plánujú si ich dokonale užiť. Všetky informácie o Máriiných ďalších aktivitách nájdete tu: https://www.mariacirova.sk/ Informácie o Robovi  Opatovskom zas získate na jeho webe: www.roboopatovsky.com.

Zdroj: TS