Marek Ztracený pridáva druhý koncert v O2 Aréne!

Úspešný český spevák a skladateľ Marek Ztracený pridáva druhý koncert v pražskej O2 aréne! Oznámil to v nedeľu 29. septembra na svojich sociálnych sieťach. Viac než päť mesiacov pred uskutočnením je prvý koncert v najväčšej hale v Českej republike už takmer vypredaný, preto sa Marek rozhodol pridať druhý koncert. Vystúpenia sa uskutočnia 22. a 23. februára 2020. Ide o mimoriadnu udalosť, pretože viac než jeden koncert domácich interpretov v O2 aréne sa koná iba vo výnimočných prípadoch.

Je to potvrdenie súčasnej  popularity  Mareka Ztraceného, o ktorej svedčí nielen nesmierne pozitívny ohlas na koncertoch celej tohtoročnej festivalovej sezóny, ale tiež skutočnosť, že posledný štúdiový album Vlastní svět obsahuje už päť rádiových hitov – Vlastní svět, Léto 95, Minulost, To se mi líbí a Dvě lahve vína – ku ktorým Marek aktuálne pridáva novinku Naše cesty.

„Keď som oznamoval koncert v O2 aréne, mal som tep asi 200 za minútu a tajne som dúfal, že v tej hale nebudem sám a ztracený. Utieklo pol roka a ja s tepom asi 250 oznamujem, že pridávame druhý koncert. Svet sa zbláznil, ale nejako sa s tým asi naučím žiť. Nejde o žiadny ‚ego‘ krok. Ide proste iba o to, že do koncertu ostáva päť mesiacov a my už okrem pár stoviek lístkov do štvrtého poschodia nemáme čo ponúknuť. Ten tlak v podobe otázok, či ešte budú vstupenky na státie a sedenie pri pódiu v dolnej časti, je tak veľký, že nestíhame odpovedať. Je to ten najpríjemnejší tlak v mojom živote, mimochodom.“

„Píšete, že chcete lístky na státie, pretože chcete pri koncerte tancovať. Píšete, že chcete sedieť dole pri pódiu, pretože chcete byť blízko a lepšie vidieť. Píšete, že ste chceli kupovať lístok ako darček k Vianociam, narodeninám, k sviatku a pýtate sa, či ešte nejaké pridáme. A ja si hovorím, prečo si masírovať ego a odpovedať: ‚Snáď nabudúce, mali ste byť rýchlejší a neváhať…‘ NIE!!! A hlavne, kto vie, čo bude nabudúce a či nejaké nabudúce bude. Proste žijeme tu a teraz, tak na čo sa hrať, že áno? Koncerty v O2 aréne budú dva a snáď vy, ktorí ste mi písali, i vy oneskorenci máte radosť,“ prezradil Marek Ztracený na svojich sociálnych sieťach.

Prvých tisíc vstupeniek na státie na pridaný druhý koncert bude k dispozícii so zľavou 100 Kč, teda za 590 Kč. Vstupenky do 4. poschodia na prvý koncert 22. 2. 2020 zostávajú v predaji. Predaj vstupeniek na druhý koncert bude zahájený v sieťach Ticketmaster a Ticketportal v stredu 2. októbra 2019 o 18.00 hod.

Zdroj: TS