Marek Muzika založil portál pre mladé kapely!

Marek Muzika je mladý hudobník pochádzajúci z Vrabľov. Dostal do daru nádherné priezvisko, ktoré akoby predurčilo jeho životný smer. Hudbe sa venuje viac než 10 rokov a za ten čas stihol pôsobiť vo viacerých kapelách. Momentálne hrá v kapele ENS, v ktorej pôsobí aj Michal Chrenko.

Len pred nedávnom sa Marek rozhodol podať pomocnú ruku mladým kapelám, a vytvoril internetový hudobný portál www.music-zone.eu. Tento portál združuje mladé slovenské kapely, hudobné štúdia a komunitu muzikantov. Kapely si môžu sami pridávať tlačové správy o novinkách týkajúcich sa ich hudobných zoskupení.

Tiež môžu propagovať svoje koncerty. Každá kapela to má v začiatkoch ťažké, preto tento portál podáva je jedinečný v tom, že pomáha tým ktorí to najviac potrebujú. Hneď úvodná súťaž dopomôže jednej z takýchto kapiel nahrať si pieseň v profesionálnom štúdiu.

Music Zone spolupracuje s ďaľšími hudobnými servermi ktoré upozorňujú na neznáme kapely – napríklad stránka upozorňuje na kapely zo slovenskej alternatívnej scény, ktoré si určite zaslúžia pozornosť.

Zdroj: Marco Maserati
Publikoval: Redakcia GREGI.NET