Marek Lacko vystrelil svoj „amorov šíp“.

Marek Lacko, semifinalista 1.československej Superstar a líder košickej, rockovej kapely FicTive Marry, si opäť odbehol do štúdia nahrať sólo vec bez kapely.

Nedávno predstavil singel Blázon, ktorý zožal veľký úspech a tak sa rozhodol svojim fanúšikom urobiť radosť ďalšou skladbou, ktorá zabrnká na city.
Amorov Šíp !

Táto pesnička je o láske dvoch ľudí, ktorá už postupne vyprchala, ale ani jeden si to nechce priznať a pohnúť sa ďalej bez toho druhého. Drží ich zvyk, strach, ale láska už nie, aj keď – nádej umiera posledná.

V tejto skladbe sa Marek rozhodol aj zaexperimentovať a vložil do nej časť, kde rapuje !
Celé to dostalo zrazu úplne iný výraz.

Tento sólo projekt má aj svoje meno a to Marc Marry – Marc ako Marek a Marry ako časť názvu jeho kapely FicTive Marry, ktorá je pre Mareka prioritnou.

Sólo veci bude hrať Marek v akustickej forme, teda unplugged na koncertoch kapely ako takú „vsuvku“.

Promo fotografie na tento projekt mu urobil bardejovský fotograf Pavol Delej, ktorý má na svojej fanstránke na FB už takmer 10 tisíc priaznivcov a postaral sa aj o promo fotky celej kapely.

A celý tento „jemnejší“ projekt mu pomohol zrealizovať jeho veľmi dobrý kamarát, Juraj Ivan. ten sa postaral aj o časť hudby v pesničke Amorov Šíp.

A ešte odkaz fanúšikom: „Ak Vás ten amorov šíp raz zasiahne, nenechajte si lásku pokaziť nedôverou, neúprimnosťou, obmedzovaním sa navzájom. Z lásky sa máme radovať , oddať sa jej navzájom„

Zdroj: FicTive Marry