Manžel Gwen Stefani vystúpi s kapelou BUSH v novembri vo Viedni!

VIEDEŇ – Magický dátum 11.11. 2011 prinesie okrem rôznych numerologických prekvapení aj koncert výbornej kapely. Kapela BUSH vystúpi 11. novembra v metropole Rakúska. Vstupenky sa na Slovensku predávajú exkluzívne v sieti Eventim.

BUSH

Frontman a spevák tejto post-grungeovej britskej skupiny Gavin Rossdale je známy aj ako manžel popovej speváčky Gwen Stefani. Na hudobnom poli však jeho meno rezunuje intenzívnejšie v spojitosti s Bush. Mnohí ju označujú za nástupcu slávnej Nirvany. V USA sa partii podarilo preraziť aj vďaka označeniu post-nirvana grunge. Skupina Bush vznikla v roku 1992 v Londýne. Za takmer dvadsať rokov pôsobenia na hudobnej scéne vydala päť albumov – Sixteen Stone (1994), Razorblade Suitcase (1996), The Science of Things (1999), Golden State (2001) a The Sea of Memories (2011). Rossdale sa po odchode z Bush v roku 2004 venoval sólovým projektom, okrem iného založil alternatívnu rockovú skupinu Institute.

V roku 2008 vydal sólovú nahrávku WANDERlust. Spolupracoval na nej aj s gitaristom Bush Chrisom Traynorom. V roku 2011 vydávajú nový album The Sea of Memories, následne ho propagujú na koncertoch. Jedným v miest v Európe, kde kapela predstaví nové skladby aj staršie hity, je práve Viedeň. Vstupenky na všetky podujatia Skalar music sa na Slovensku predávajú exkluzívne v sieti Eventim.

Vstupenky – BUSH
https://www.skalarmusic.at/

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH
Publikoval: Redakcia GREGI.NET