Mango Molas a Tomáš Buranovský hviezdami prvého dňa Dikobras Tour!

Počas víkendu sa 19. a 20. augusta uskutoční na Marakani v Prešove dvojdňové hudobné podujatie Dikobras Tour. Návštevníci sa môžu tešiť na latino, world music, pop či rockovú klasiku.

Headlinerom piatkového večera bude skupina Mango Molas, ktorá už viac ako desať rokov mieša kokteil z iskrivej hudby Južnej Ameriky. Mamba a Salsa v podaní skupiny združenej okolo charizmatického lídra Martina Vlasiča roztancuje všetkých fanúšikov latina a world music. „Zo všetkých východoslovenských miest hrávame v Prešove najčastejšie. Tento krát prídeme s vynovenou zostavou. Môžete sa tešiť na skutočne tanečný program,“ pozýva svojich fanúšikov spevák Mango Molas.

Mango Molas

Hudobný program odštartuje o ôsmej hodine večer revivalová skupina Ristretto hrajúca hity zo šesťdesiatych a sedemdesiatych rokov. Odznejú najznámejšie piesne Deep Purple, Carlosa Santanu, Pink Floyd a ďalších. Pesničky z pripravovaného debutového albumu predstaví počas svojho koncertu semifinalista tretej série Superstar Tomáš Buranovský. Minulý rok vyhral Košický zlatý poklad s piesňou Blízko cieľa. Sobotňajší program odštartuje dvorný skladateľ skupiny Free Voices Robert Bendík, predstaví sa flamencové Duo Farsa a rocková skupina Intergia. Hlavnú hviezdu druhého dňa predstavia organizátori neskôr.

Tomáš Buranovský

„Môžem sľúbiť, že pôjde o skutočnú lahôdku, ktorú Prešovčania doposiaľ nemali možnosť počuť a vidieť naživo,“ dodáva organizátor Juraj Mikuláško z Free Voices. Lístky si budú môcť návštevníci kúpiť len na mieste. Vstupenka na dva dni stojí 5,- eur a jednodňová 3 eurá.

Dikobras

Zdroj: Edo Kopček, PR manažér podujatia
Publikoval: Redakcia GREGI.NET