MALALATA trávi leto festivalovo, pripravuje tiež novú show.

Slovenský DJ – ský projekt MALALATA je na domácej a európskej scéne známy najmä svojimi klubovými party, ktoré sa tešia veľkej obľube nielen medzi nadšencami electro swingu, balkánskych, mexických a reggae rytmov. Každá ich show je obohatená o špeciálneho hosťa a ponúka záruku skvelej zábavy až do neskorého rána. Toto leto sa MALALATA vydala cestou festivalov.

„Máme za sebou fantastické vystúpenia na Filmovom festivale v Karlových Varoch, na pražských United Islands, Euro Connections, a predovšetkým na našej milovanej Pohode“, hovorí Jakub.

„Karlove  Vary boli nezabudnuteľné unikátnym miestom opustenej Goetheho vyhliadky, kam na party dorazili desiatky autobusov preplnených festivalovými návštevníkmi, ale tiež hercami či známymi režisérmi. Pohoda bol zas náš splnený detský sen a užili sme si ju fakt  naplno. Bolo to naše najväčšie publikum, a predovšetkým obrovské množstvo pozitívnej energie, úsmevov a radosti“, dodáva Roman.

Ak ste aj vy festivalovým fanúšikom a láka vás pretancovať leto spolu s MALALATA, stihnúť môžete ešte niekoľko termínov.

„Čaká nás napríklad vystúpenie na Grape, festivalové Leto v parku pri košickej Tabačke, Uprising, a tiež klubové hrania v Drážďanoch alebo v pražskom Cross Clube. Do Bratislavy a Piešťan navyše privedieme aj našu novú vokalistku Simonu.“

Popri kalendári plnom dátumov zvučných festivalov pracujú DJ – i z MALALATA na neustálom vylepšovaní svojich vystúpení. Tradíciou sa už stalo pozývanie atraktívnych hudobných hostí zo zahraničia. Čo pripravujú Roman a Jakub momentálne?

„Snažíme sa najmä vylepšiť spoločné vystúpenia so saxofonistom a už spomenutou vokalistkou. Hlavne však začíname pracovať na vlastných trackoch a remixoch, ktorými chceme posunúť ďalej našu originálnu electro swingovú tančiareň a to už túto jeseň v Prahe, Brne a Bratislave.“

Preplnený tanečný stan na festivale Pohoda rozhodne svedčil o úspechu show, ktorú MALALATA pripravila. Ak ste náhodou túto tancovačku s live saxophone show zmeškali alebo si chcete pohodovú atmosféru zopakovať, vychutnajte si ju v tomto špeciálnom MALALATA videu.

www.malalata.sk
www.facebook.com/malalata
www.youtube.com/malalatasoundsystem

Zdroj: Ivana Drábová