Makez Star Weekend 2011: 29. – 30. júla, Camping Rudava!

Posledný júlový víkend sa chystá na Rudave pri Malých Levároch (10 km od Malaciek) opäť väčšia hudobná žúrka v podaní letného festivalu Makez Star Weekend (29.-30.júla 2011). Už v piatok sa budeme môcť ubytovať v Campingu Rudava (bezplatne pre návštevníkov festivalu) a užiť si pravú letnú disco s ľadovým nádychom – ICE ICE BABY párty.

Čakajú nás miešané drinky a nápoje, sprievodné súťaže s ľadom a tanečná hudba do hlbokej noci. V sobotu na hlavnom pódiu najskôr vystúpia mladé talenty slovenskej hudobnej scény v rámci finále súťaže Makez Star 2011: stoiČOstoi (Krompachy), The Shed (Veľký Krtíš), Martin Konrád (Šala), Konečná verzia (Bratislava) a Clinic Music (Bratislava). Večernú žúrku naštartuje HAFNER so svojou družinou, priamo z vesmíru opäť priletí aj miláčik rudavského publika HUDBA Z MARSU a do varu nás v premiére dostane A.M.O. and BANANA BAND. A to nie je všetko, do rána budeme môcť pokračovať na DJ party z hlavného pódia!

Okrem hudobného programu bude pripravených viacero sprievodných súťaží, v prevádzke bude opäť aj Kino Stan. V rekreačnom stredisku Rudava nájdete pieskové pláže, bufety na pláži, aquazorbing, požičovňu bicyklov, požičovňa člnkov a vodných bicyklov, plážový futbal, beachvolejbal, biliard, šípky, stolný futbal, požičovňu lehátok, slnečníkov, kryté grilovisko, ohniská na opekanie a iné. Ak sa teda chystáte prežiť posledný júlový víkend v peknom prostredí v spojení s kultúrnym programom, netreba už viac hľadať, vidíme sa na Rudave!

2-dňové permanentky sa predávajú na predajných miestach spoločnosti Eventim.sk za 6 EUR, na mieste budú stáť 7 EUR. V cene 2-dňovej permanentky je už zahrnuté aj ubytovanie v Camping Rudava (vo vlastných stanoch) od piatka do nedele + vstup na uvítaciu piatkovú ICE ICE BABY Párty. Denná vstupenka len sobotu bude na mieste za 6 EUR (v cene je už zahrnuté ubytovanie zo soboty do nedele (vo vlastných stanoch). Viac info na www.MakezStar.sk alebo www.CampingRudava.sk.

Makez Star

Zdroj: Victor Perez Media
Publikoval: Redakcia GREGI.NET