MAJSELF VYPÚŠŤA SVOJ PRVÝ TANEČNÝ SONG V RETRO ŠTÝLE “MÁM TO RÁD”.

Po hite s českým spevákom Benom Cristovaom ”Talizman” či raperom Kalim ”Žijem to pre”, posiela raper Majself svojim fanúšikom svoju prvú tanečnú vec “ MÁM TO RÁD”. Za necelých 8 hodín od uverejnenia klipu, song obsadil druhé miesto v trendoch. Nečakané spojenie rapu a reggaetonu v songu “MÁM TO RÁD” vizuálne zhmotnil raperov dvorný režisér Dušan Krajčovič v štýle 80-tých rokoch.

O hudobný podklad a produkciu sa postaral Stanislav Hudec alias HOODINY, ktorý nedávno vydal s Adissom album „MY“ a spolupracoval s raperom už pri songu s Veronikou Strapkovou „Tanec v daždi“.  „Chceli sme s Hoodinim spraviť niečo, čo je iné ako sú pesničky na mojom albume „TRIP“, ktorý sme robili spolu s mojim DJ Grizzlym. Chcel som odľahčiť trocha tématickosť mojich songov, keďže vačšina z nich postavená na základe toho, že som niečo prežil alebo na niečo chcem poukázať. Tento krát som sa len odviazal a napísal song do hudby, ktorá už samotná vyvovála dojem pohody a zábavy“, hovorí Majslef. Celkový vizuál stvárnil režisér v štýle retro, ktorý nakrúcali aj v disko priestoroch klubu LUNA bar.

„Samotný Majslef prišiel s týmto nápadom. Vždy sa pohrával s myšlienkou, že chce klip s retrospektívou a páčila sa mu móda 80 – 90 tych rokov. Teraz som mu to konečne mohol splniť, čo som rád, lebo klip tak nabral úplne inú atmosféru, ako keby to bol nejaký tuctový vizuál“, objasňuje režisér Dušan Krajčovič. Tanečnice a o choreografiu v klipe sa postarali Old shool brothers a hlavnú úlohu si opäť zahrala raperova manželka Julka. „ Všetky texty, ktoré píšem so ženskou tématikou sú inšpirované mojou ženou, song „MÁM TO RÁD“, nebude výnimkou. Julka si takto zahrala v mojom klipe už po 6x, je mojou inšpiráciou a moja minulosť-prítomnosť-budúcnosť. Nevidím preto dôvod, prečo by mal hrať moju osudovú ženu niekto, koho nepoznám. Takto to cítim v textom, a takto chcem aby to bolo cítiť aj z mojich klipov – autentickosť a reálne prepojenie“, dodáva Majself.

Album TRIP https://shop.rukahore.sk/majself

Zdroj: PR MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ
Zdroj foto: Katarína Šlesárová