MAJSELF SA V NOVEJ SKLADBE “POŠLI MI NÁDEJ” DOSLOVA VYSPOVEDAL! SKLADBA JE VENOVÁ TÝM, KTORÍ NÁM DÁVAJÚ NÁDEJ…

Mimoriadna situácia okolo šírenia vírusu COVID – 19, nás všetkých núti zamyslieť sa nad samým sebou a viac prehlbovať svoje hodnoty a vlastný život. Skladba “POŠLI MI NÁDEJ”  je venovaná všetkým, ktorí hľadajú v týcho dňoch nádej a snažia sa pochopiť aktuálnu situáciu. Samotný raper skladbou podporil aj iniciatívu #KtoPomozeSlovensku, ktorej venuje financie zo skladby.

Veľa umelcov na svete sa spojilo a prinášajú aspoň prostredníctvom svojich online kanálov hudbu ako vyjadrenie vzájomnej podpory a súdržnosti. Majself v novej skladbe podal osobnú výpoveď, ktorá bola napísaná inak ako jeho doterajšie skladby.

“Skladbu som napísal formou listu pre najlepšieho priateľa, ktorému som sa dlho neozval. Ten najlepší priateľ je v tomto prípade vyššia moc, v ktorú verím a prosím ju o pomoc v aktuálnej situácii, ktorú prežívam a vnímam okolo seba. Vizuál reaguje na udalosti od začiatku tohto roka až po súčasťné ťažké dni a hodiny. Na konci klipu je poďakovanie pre ľudí, ktorých ja osobne vnímam ako hrdinov a zároveň predĺženú ruku, spomínanej vyššej moci. Mám pocit, že celá situácia s Covid-19, požiarmi v Austrálii či Amazónii a xy dalších vecí, ktoré sú už takmer dennou súčasťou, sa nám snaží niečo povedať. Aktuálne som nielen ja, ale aj my všetci postavení pred novú situáciu, s ktorou nikto nerátal a pravdepodobne ju nezažilo veľa z nás. Verím, že aspoň časť z nás pochopí, čo nerobíme správne a začne k niektorým veciam pristupovať inak. Zároveň dúfam, že touto skladbou aspoň kúskom pomôžem k tomu, aby ľudia precítili reálnosť, vážnosť a aktuálnosť situácie a začali sa správať zodpovedne. Pretože ľudia ako lekári, záchranári, policajti, požiarníci či predavači v potravinách nasadzujú denno-denne svoj život aby sme my mohli žiť ten svoj. Zato im patrí obrovské ďakujem”, hovorí trefne nielen k skladbe, ale aj k momentalnej situácií Majself.

Réžia: Lupa Production
Hudba + celkový mix/master: Fillipian

www.ktopomozeslovensku.sk
YT –  https://youtu.be/nK9lT-AJ63Y
INSTAGRAM – https://www.instagram.com/majself_neptun/
FACEBOOK – https://www.facebook.com/Majself/
Album ROMEO A JULIA –   https://shop.rukahore.sk/majself/cd-romeo-a-julia                            
Album TRIP  – https://shop.rukahore.sk/majself

Zdroj: PR MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ
Zdroj foto: YT