MAJSELF S FILLIPIANOM VYDÁVAJÚ SPOLOČNÝ ALBUM UPDATE!

Po skladbe “Hviezdy”, ktorá má už cez 1 millión vzhliadnutí, vyšli v uplnulých týždňoch ďalšie skladby z albumu “Update”, ktoré takto pokrstili celý album rapera, speváka Majselfa a jeho dvorného producenta Fillipiana.  Najnovšia skladba “Pepermint” podčiarkuje celkový vibe nového albumu, ktorý nesie úplne iný sound ako mal Majself doteraz.

Majself vydáva v poradí svoj ôsmy album “Update”, ktorý si dokonca zväčnil vytetovaním na svoj krk ako symbol, že prešiel zmenou -premenou, doslova updatom. Po úspešnom spoločnom albume s producentom Fillipianom “Porcelán”, kde odštartovali zvukuvo “nového Majselfa” tak ako ľudia neboli na rapera zvyknutí, prichádzajú opäť s novinkou. 

“Nesmierne sa tešíme s Fillipianom, že môžeme konečne predstaviť aj ľudom tento album. Je nakomplexnejší producent aktuálne na Slovensku, preto náš pracovný vzťah vyvrcholil až do spoločného projektu, nového albumu UPDATE. Názov vznikol vrámci mojich dvoch línii, ktoré som zažíval posledný rok a pol. Tá prvá je hudobný update, ale to musia posúdiť aj ľudia, ale za mňa je to najlepší album, najlepšie linky, široké spektrum práce s hlasom a najmä hlasový progres. Tou druhou líniou je osobný update. Prešiel som za ten rok a pol turbulentným obdobím a vyčlenil som veľa negatívnej energie od ľudí,  snažím sa pozerať na život trocha inak, pracovať s myšlienkami a vrámci osobného rozvoja, to ako vnímam aktuálne sám seba prešlo velikánským updatom. Takto celkovo sa to spojilo s hudbou a prirodzene z toho vznikol názov albumu”, vysvetľuje Majself.

Majself svoju prvú skladbu vydal v roku 2006 a naplno sa hudbe venuje od roku 2010. Odvtedy vydal sedem albumov: Siedmy archanjel (2012), Parfém (2013), Eden (2015), Neptun (2016), Trip (2017), Romeo a Júlia (2019) a Porcelán (2021). Skladba „Talizman“, ktorú má s Benom Cristovaom z albumu Trip, sa stala rádiovým hitom, čím otvorila raperovi a spevákovi dvere k širšiemu žánrovému publiku. Od titulu Objav roka, ktorý dostal v roku 2018 sa dostal ku spolupráci s A-čkovou kapelou Desmod a participoval na skladbe „Kométa“, ktorá vznikla ako titulná skladba ku kinohitu Gump: Pes, ktorý naučil ľudí žiť. Niekoľko mesiacov viedla rebríček rádiovej hranosti na Slovensku a stala sa Hitom storočia v slovenskom éteri. Pri príležitosti Majstrovstiev Európy vo futbale hráčov do 19 rokov 2022 sa podieľal na príprave futbalovej hymny. Album od albumu, skladba ku skladbe sa Majself formoval a každá jeho tvorba znela úplne inak ako tie predošlé. Jeho novinka “Pepermint” doslova podčiarkuje jeho ďalšiu novú, zvukovú éru spoločne s Fillipianom, ktorú odštarovali už minulý týžden v Martine, na prvej zo zastávok zimného turné. Mixmaster a produkciu celkovo zastrešil albumový partner Fillipian a videoklip vznikol ako posledné štyri od Pierra Lexis, na kamere Adama Lapšanského, custom kostými pripravila Romi Kapitánová a o filmovú produkciu sa posatala Lesana Kurill. Cover albumu vznikol v spolupráci s talentovaným Andrejom Hrušovským a AI, keďže chceli navodiť prímorskou armosférou v pozadí nekonečno. Krst nového spoločnéhjo albumu avízoval spevák, raper až na jar budúceho roka. 

Update Winter Tour
10.11 Martin Namestie
18.11 Malacky The Loop Club
1.12 Košice Námestie
15.12 Poprad Surprise Club

Album Update:  Majself – CD Majself & Fillipian – Update – RUKAHORE SHOP 

Tracklist
/1 Androméda
/2 Pepermint
/3 Iba ja ft. Refew, Jaroslav Oláh
/4 Telepatia ft. Monika Bagárová
/5 Miesto
/6 Fatamorgana
/7 Liek
/8 Hviezdy
/9 Sedatíva
/10 Deň za dňom feat. Nia

Majself (@majself_neptun) na Instagrame
FILLIPIAN (@fillipian) • Fotky a videá na Instagrame
www.facebook.com/Majself 
www.tiktok.com/@majself

Zdroj: TS
Foto: Andrej Hrušovský