Majself posiela silnú myšlienku pred dušičkami v skladbe “ZNOVU”.

Už tento týždeň si uctíme tých, ktorí niesú medzi nami symbolickým zapálením sviečky. Moderná doba sa však viac prikláňa ku pohanskému sviatku Halloween a na naozajstnú podstatu 1.novembra sa myslí menej. Slovenský raper preto vyjadril svoje najintímnejšie pocity v novej skladbe “ZNOVU” / a posiela silný odkaz na zamyslenie pre všetkých.

Skladba vznikla v spolupráci s producentom HOODINIM a o kvalitný vizuál sa postaral režisér Dušan Krajčovič. Keďže celková myšlienka klipu mala byť najmä o tom, aby sme si vážili svojich blízkych, kým tu sú, Majself obsadil svoju manželku a svoju najväčšiu morálnu oporu – Júliu Švehlovú.

“Nie sme nesmrteľní, preto pri všetkom tom zhone niekedy zabúdame na prítomnosť, a len sa ženieme za niečím, čo v konečnom dôsledku nemá zmysel, keď to nemáme sharovať s ľuďmi, ktorých milujeme. Milujem svoju ženu neskutočne a neviem si predstaviť, žeby tu raz nebola. Prežívam teraz ťažšie zdravotné obdobie, za 3 mesiace som kvôli tomu schudla 17kg a Julka stála pri mne tak ako nikdy predtým. Touto skladbou som sa jej chcel odvďačiť a všetkým poslať skladbu, nad ktorou pozastavia a zamyslia”, hovorí otvorene slovenský raper Majself.

Samotná skladba je aj predzvesťou pripravovaného albumu, ktorý raper vydáva už budúci rok v máji.

INSTAGRAM – https://www.instagram.com/majself_neptun/
https://www.instagram.com/juliasvehlovamakeupart/
https://www.instagram.com/dusankrajcovic/
https://www.instagram.com/ho0dini_/

FACEBOOK –
https://www.facebook.com/Majself/

Album TRIP – https://shop.rukahore.sk/majself

Zdroj: PR MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ