MAJSELF POSIELA FANÚŠIKOM PRED VIANOCAMI HUDOBNÝ DARČEK AKO POĎAKOVANIE ZA CELÝ ROK.

Slovenský raper Majself má za sebou úspešný rok. Po turné k albumu “TRIP” ukončil svoj hudobný rok skladbou “MUSÍM ÍSŤ” , ktorá je zároveň prvou ochutnávka k novému albumu, ktorý vyjde v máji 2019. 

Už minulý týždeň raper oznámil, že by chcel dať darček svojim fanúšikom, no rozprávalo sa len o samotnej informácií v spojitosti s albumom. Nečakane a rýchlo sa však správa obrátila, že do konca roka vydá ešte jeden song s vizuálom, ktorý sa  natočil na pracovnej ceste v Japonsku . A keďže MAJSELF si dáva záležať na svojich videoklipoch, prekvapil tentokrát netradičným vizuálom. “Chcel som v Tokio natočiť do klipu nejaké zábery, no keď som zbadal Matúša Krnčoka ako vyťahuje z ruksaku svoju techniku na vlog, poprosil som ho, či mi nespraví pár záberov.  Povedal, že jasné a v tú chvíľu sa mu vybil telefón. Tak sme kameru pripojili na ten môj, ktorý mal ale rozbitý displej. Každopádne sa nám to podarilo dosť slušne natočiť, celý shoot trval približne 20 minút a finálny vizual sme postrihali s Dušanom Krajčovičom z 8 záberových minút”, vysvetľuje vznik klipu raper. Moderátor tak Majselfovi natočil viazuál na tej najľudnatejšej ulici v Tokiu – Shybuya Street, takže aj samotná myšlienka skladby sa tak prepojila s natáčacím miestom. O zvuk a produkciu songu “MUSÍM ÍSŤ” sa postaral Baret,  ktorý spolupracuje s  raperom aj na novom albume.

“Táto skladba je prvá z môjho albumu, ktorý vyjde v máji 2019. Každý song z albumu nesie pre mňa silný odkaz, takže po vydaní poslednej skladby, budú aj samotné názvy trackov dávať hlbší zmysel mojim ľuďom. Vlastne, všetky tracky dokopy podčiarkujú celkový názov môjho albumu. Som zvedavý, čo povedia fanúšikovia na tento klip, pretože som za nich nesmierne rád , a aj preto som sa nakoniec rozhodol dať to von ešte teraz. Nechcel som dávať do konca roka ďalší klip, no na poslednom koncerte som si uvedomil neskutočnú vďačnosť voči všetkým tým ľuďom, ktorí ma celý rok podporujú, a aj skladbou “MUSÍM ÍSŤ” chcem všetkým povedať jedno veľké ĎAKUJEM!”, uzatvára Majself.

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/majself_neptun/
https://www.instagram.com/dusankrajcovic/

FACEBOOK
https://www.facebook.com/Majself/

Album TRIP
https://shop.rukahore.sk/majself

Zdroj: PR MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ