Majself & Grizzly vytvorili boha v oceáne rapu, prichádza NEPTUN a s ním more exkluzívnych hostí!

Noci, ktoré píšu dejiny Pártyslavy. Noci, počas ktorých sa club premení na hip-hopový chrám. To sú krsty slovenských interpretov o ktorých sa tradujú legendy! Jeden z najkvalitnejších MCs na Slovensku, raper Majself spojil svoje sily s producentom Grizzlym. Výsledkom tejto spolupráce je ešte horúci album ‚Neptun‘, ktorý spolu pokrstíme 15. októbra!

Majself svojou aktuálnou tvorbou dokazuje, že dozrieva ako dobré víno. Prídi ochutnať z toho najlepšieho, čo táto jeseň privádza na svetlo sveta. Hlavný stage bude plný hviezdnych hostí, medzi ktorými sa ukáže Plexo, Boy Wonder alebo M. Fabová. Okrem koncertu hrdých autorov Neptúna sa môžeš tešiť aj na exkluzívnu live premiéru City Code. Tento čerstvý projekt Gramo Rokkaz dokazuje, že ešte stále existujú raperi, ktorých flow ťa dostane hneď na prvú! Ak máš pochybnosti o tom, že si City Code zamiluješ, daj si jeden z ich najmasívnejších singlov Mnísi.

O BSMNT Afterparty sa postará svätá trojica našich rapových DJs DJ Miko, DJ Metys a DJ Lkama, ktorých Coast 2 Coast a Soul Food parties dodávaju mestu životne potrebné dávky skutočného rapu.

15. oktróbra ťa čaká strop rapovej jesene, lebo takto Pártyslava žúruje! Jedine vo veľkom štýle.

EVENT: www.fb.com/events/1022748741180107/

majselfneptun

Zdroj: Nu Spirit