Majk Spirit, ako úplne prvá hviezda na Slovensku, má na Viberi vlastné samolepky.

Majk Spirit prináša svojim fanúšikom ďalšiu novinku! Prichádza na Viberi s vlastnou sadou samolepiek a komunitou pre zdieľenie exkluzívnych informácií.     

Majk Spirit, slovenská rappová hviezda, prichádza s druhou veľkou novinkou v rozpätí niekoľkých týždňov. Potom, ako na konci novembra vydal svoju druhú knižku Spiritovky, uvádza slovenská hviezda exkluzívnu sadu vlastných samolepiek, ktoré potešia všetkých jeho fanúšikov na Slovensku a v Čechách. Balíček má názov Majk Spirit – Hip Hop Positive a prináša 12 originálnych samolepiek, ktoré predstavujú hviezdu slovenského rappu zábavným a kreatívnym spôsobom. Všetci používatelia Viber si môžu samolepky bezplatne stiahnuť a vyjadrovať sa tak pomocou Majkových obľúbených výrazov a typických spojení. Po svetových hviezdach, akými sú Snoop Dog, 50 Cent, Eminem, Shakira a ďalší, ktorí tiež používajú samolepky ako spôsob komunikácie, je Majk prvým slovenkým umelcom, ktorý sa rozhodol zdieľať svoj nekonečný príval energie so svojimo fanúšikmi takýmto spôsobom.  

K samolepkám pridáva Majk aj svojú novú komunitu, ktorá je otvorená pre všetkých Majkových fanúšikov na Slovensku a v Českej republike. Tí môžu sledovať osobný a profesionálny život svojho idolu v priamom prenose. Komunita bude novinky prinášať priebežne a fanúšikovia sa tak dozvedia nielen o tom, čo Majk chystá, kde hľadá inšpiráciu a čo nového sa deje v jeho živote, ale môžu so svojou hviezdou konverzovať aj naživo.

„Moji fanúšikovia v dnešnej dobe z veľkej časti „žijú“ a trávia veľa času práve na sociálnych sieťach a chatujú si cez aplikácie. Svoj kontakt s nimi v digitálnom priestore chcem preto rozširovať o nové komunikačné kanály. Preto som súhlasil, keď ma Viber oslovil ako prvého umelca v našom regióne, ktorý otvorí svoju oficiálnu komunitu aj fanúšikom na Viberi,“ hovorí na margo exkluzívnej spolupráce Majk Spirit. 

„V mojej Viber komunite spolu chatujeme a môžu tiež sharovať moje samolepky, baviť sa a šíriť energiu a myšlienky, ktoré im chcem prostredníctvom svojej tvorby odovzdať. Proste si „vibujeme na Viberi“. Je to pre mňa nová forma kontaktu s mojimi fans a pre nich zase nová, osobnejšia forma kontaktu so mnou,“ prezradil Majk. 

„Majk je známy ako veľký milovník kníh a nedigitálneho – „papierového sveta“, no zároveň si veľmi dobre uvedomuje, že jeho fanúšikovia ho dennodenne hľadajú aj na sociálnych sieťach. Preto sa rozhodol, že im prinesie kombináciu oboch týchto svetov, sveta kníh i digitálnych technológií. Na záver roka tak prichádza s dvomi novinkami – novou knižkou Spiritovky a pár dní na to predstavuje samolepky a novú digitálnu komunitu na Viberi, ako novú formu komunikácie s fanúšikmi, exkluzívne ako prvý umelec na našej scéne,“ dodáva manažment úspešného rappera.

Samolepky aj komunita sú už „live“ na Viberi a všetci tak môžu zdieľať Majkovu energiu. „Sme veľmi radi, že môžeme oznámiť spoluprácu s Majkom, který je veľkou hviezdou v oboch krajinách. Je skvelé, že na našej platforme môže vibrovať jeho energia. Veríme, že samolepky budú medzi fanúšikmi skutočným hitom, „povedala Daniela Ivanova, Director Business Development Viber pre Strednú a Východnú Európu.

www.majkspirit.sk
www.instagram.com/majkspirit
www.facebook.com/MajkSpirit
Link na komunitu: https://vb.me/669eb6
Link na samolepky: https://vb.me/c8ecbe                           

Zdroj: TS