Mai Mai Mai + Mala Herba + Koleso Nešťastia + Alica Volf + Kasha

Mai Mai Mai + Mala Herba + Koleso Nešťastia + Alica Volf + Kasha sa predstavia 14. októbra vo Fuge!

MAI MAI MAI je audio-vizuálny projekt, výstredné skúmanie stredomorského a juhotalianskeho folklóru, temná cesta do minulých tradícií, vytvorená z rozmazaných spomienok a hmlistých zvukov. „Stredomorská hauntológia“, ktorá sa vyhýba nástrahám nostalgie. Naservíruje vám nekľudnú vlnu hudby na pomedzí dronu, elektroniky, súčasného techna či noisu.

Vydáva na Boring Machines, Yerevan Tapes, Not Not Fun, God Unknown, Instruments of Discipline, La Tempesta International. Mai Mai Mai vydáva práve nový album „Rimorso“ na Maple Death Records s jeho neuveriteľnou zmesou juhotalianskeho folklóru, industrialneho dronu, proto-techna a elektronickej hudby.

https://maimaimai.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/maimaimaikr
https://youtu.be/z9m2G1i8YyI
https://youtu.be/rw3MoT1wSyg

MALA HERBA je sólový projekt sound artistky a queer hudobnej aktivistky Zosie Hołubowskej. Vystúpenia Malej Herby, založené na tradičnej hudbe, mágii a démonológii východnej Európy, sú zvukovými rituálmi. Hudba čerpá z darkwave a minimal synth-wave, ale niekedy sa melódia láme, hlas sa stáva magickým kúzlom a skladba sa mení na zvukovú kulisu hluku. Polyrytmické pulzácie sú naskladané na vrchných vrstvách drsného hluku a spracovaných archívnych samploch a potom hudba osciluje medzi strašidelným italo-disco a EBM. Po uvedení na kompiláciách vydavateľstiev ako DKA, Exiles a Total Solidarity od Oramics vydala Mala Herba v januári 2021 svoj debutový LP „Demonologia“ na berlínskom [aufnahme+wiedergabe], po ktorom nasledovalo digitálne EP „Omnia Vanitas“ s dvoma remixami. Po rôznych skladbách na kompiláciách solidarity je tu nový album, ktorý by mal vyjsť koncom roka 2022.

https://malaherba.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/malaherbawitch/
https://youtu.be/EbgLBQVhFkk
https://youtu.be/hgXnwpc90Kk
https://youtu.be/yU0ncwf-tuI

KOLESO NEŠŤASTIA- Algorytmické reflexie konzervatívnej mentálnej hniloby, Machine learning, ktorý si rozumie s hardware syntami.

https://kolesonestastia666.bandcamp.com/

ALICA VOLF
techno / acid
Alica nám zahrá jej zmes techna a acidu. Je súčasťou projektu NDS.

https://youtu.be/byZSxlX8WmQ
https://soundcloud.com/alice-volf

KASHA – Kasha Potrohosh je vizuálna umelkyňa a hudobníčka. Napriek tomu, že pôsobí aj v experimentálnom noize-electro-techno-circuit-bending due Dj Mačička a Dj Kuratenko, sa jej vlastná elektronická tvorba spája skôr s fascináciou dronového a minimalistického zvuku. Jej Dj sety prepájajú v sebe rôzne žánre od dark ambientu a experimental minimal cez industrial až ku dark emd a hard techno. Improvizácia a eklektickosť sú charakteristickými črtami, ktoré jej DJ sety definujú.

https://kashapotrohosh.myportfolio.com/

Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Mai Mai Mai + Mala Herba + Koleso Nešťastia + Alica Volf + Kasha
14.10.2022 – Fuga, Bratislava 
link na event: https://www.facebook.com/events/733864758038331 

Zdroj: TS