Magnetic festival: Hlavnou hviezdou bude Avicii!

MAGNETIC Festival poprvé v ČR! Premiéra mezinárodního indoor festivalu elektronické hudby probìhne 7. 5. 2012 v nové multifunkční hale PVA EXPO Praha v Letňanech. Headlinerem prvního MAGNETIC Festivalu je jeden z nejžádanìjších housových DJù současnosti – AVICII (aka Tim Berg), jehož hity Levels, Bromance nebo My Feelings For You vládnou každému klubu a tanečnímu festivalu napříč kontinenty.

Aktuálnì šestý DJ a producent svìta v prestižním hlasování DJ Mag Top 100 nechal ve svých 22 letech za sebou nejen své kolegy ze Swedish House Mafia, ale i jména jako Afrojack, Fedde Le Grand nebo Paul van Dyk. Kromì Avicciho vystoupí také Laidback Luke, Dada Life, Chuckie, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, David Tort a Oliver Twizt. Takto exkluzivní line up aktuálních svìtových DJs na jednom festivalu zažije české publikum poprvé.

PVA EXPO Praha

Pro aktuální informace sledujte www.facebook.com/magneticfestival

Vstupenky zakoupíte v síti Ticketpro od 890,- Kč (cena se bude zvyšovat). Vstupenky kategorie GOLD ALL INCLUSIVE, které obsahují neomezenou konzumaci alkoholických a nealkoholických nápojù, stojí 2500,- Kč     

AVICII (Tim Berg)
US tour: https://youtu.be/bOOAjaQeadM
Levels: https://youtu.be/_ovdm2yX4MA
Bromance: https://youtu.be/eWUC5Q0RCAA

Avicii

Laidback Luke – Více jak rok a pùl jsme si museli počkat na návrat tohoto malého – velkého muže do ČR. A čekání se rozhodnì vyplatilo! Hala pro 10 000 návštìvníkù je přesnì to, co stylu a hudbì tohoto housového génia sedí nejlépe. Připravte se na silnou Turbulence, Natural Disaster nebo řádnì načasovanou Timebomb.

Laidback Luke

Dada Life – Láska k hudbì prochází žaludkem. Přesnì tohle tvrdí dvojice producentù a DJù Dada Life, která ke své povinné výbavì pro každou show přibalí minimálnì jeden kamion banánù a hektolitry šampaňského. S hity jako Kick Out The Epic Motherf*cker, White Noise / Red Meat a mnoha remixy vévodí jako žádaní headlineři nejvìtších tanečním festivalù, např. Electric Daisy Carnival, Ultra Music Festival a dalším.

Dada Life

Chuckie – Výbušnost v každém beatu – to je Chuckie, který do své show vkládá vždy maximum. Jak taky jinak charakterizovat styl nìkoho, kdo se učí techniku na hip-hopu a přejde přes rùzné styly až k elektronické hudbì. To nemùže nikdy dopadnout špatnì, viz tracky Let The Bass Kick nebo Aftershock. Právì jeho variabilita je zárukou energické hudební smršti. Jeho talentu využívají ve studiích např. Tinie Tempah, Kesha, Alexis Jordan, P Diddy, 50 Cent, Lil Jon nebo Akon.

Hardwell – House do haly jako stvořený, takto charakterizují jeho styl kolegové z brandže. Ve svých 23 letech stanul hned na první pokus na 24. příčce DJ Mag Top 100. Od chvíle, kdy vydal bootleg Show Me Love v roce 2009 (Steve Angello & Laidback Luke) ho čekal raketový vzestup, který jen posílil v roce 2011 v kolaboraci s Tiëstem a jejich hitem ZERO 76. Originální styl a technická zručnost jsou jen další dùvody, proč poutá pozornost svých slavnìjších kolegù a v neposlední řadì i domácího publika, které si ho velmi oblíbilo.

Hardwell


Dimitri Vegas & Like Mike – Belgické duo, které má na svìdomí nejen hymnu k festivalu Tomorrowland 2011, ale také spousta remixù a kolaborací. Nečekejte, až se z Dimitri Vegas & Like Mike stanou hvìzdy svìtového formátu – oni už hvìzdy jsou. Pokud máme zvolit černého konì festivalu, budou to právì oni.

David Tort – Přes 12 let patří David Tort mezi zásadní umìlce na španìlské elektronické scénì. Více jak 50 vydaných trackù a remixù (David Guetta, Tïesto & Nelly Furtado, Bob Sinclar) jsou toho dùkazem. Hlasitì o sobì dal vìdìt např. singlem One Look (ft.  Gosha, Axtone records) nebo Chase The Sun, který s ním produkoval Norman Doray.

Oliver Twizt – Dříve člen dua Skitzofrenix, nyní velký hráč pod aliasem Oliver Twizt. Jeho sedmnáctileté pùsobení v hudebním prùmyslu je slyšet v každé jeho skladbì. Do elektronického hávu vmìstná bez problému soulové vokály, breakbeat a samply z tanečních trackù, které jsou díky jeho remixùm opìt aktuální.

MAGNETIC Festival
7.5.2012, 20:00 – 06:30
PVA EXPO Praha – Letňany
AVICII
LAIDBACK LUKE
DADA LIFE
CHUCKIE
HARDWELL
DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
DAVID TORT
OLIVER TWIZT
vstupenky: plocha/stání: 790,- Kč (vyprodáno), poté 890,- Kč (cena se bude zvyšovat)
GOLD ALL INCLUSIVE: 2500,- Kč

Magnetic Festival

Zdroj: Live 61
Publikoval: Redakcia GREGI.NET