MADUAR vyzval svojich fanúšikov na sledovanie klipov na YouTube – kapele to pomôže a im to spríjemní chvíle strávené doma.

Je všeobecne známe, že jednými z prvých dotknutých v súčasnej situácii boli aj slovenskí interpeti, ktorí zostali zo dňa na deň bez príjmu, a to až na neurčito. Samozrejme si väčšina z nich uvedomuje, že momentálne sú dôležité iné priority a že sa to výraznou mierou týka aj iných odvetví, ktoré potrebujú pomocnú ruku.

Aj preto prinášajú svojím fanúšikom bezplatné online koncerty či rôzne live streamy. Je tu však jeden spôsob, ako môžu ľudia pomôcť svojej obľúbenej kapele aj z domu tak, že ich to nič nestojí a dokonca sa pri tom aj zabavia. Prišla s ním dnes na svojom facebookovom profile skupina Maduar, ktorá pripravila pre svojich fanúšikov špeciálny YouTube playlist 36 skladieb, ktoré si ľudia môžu pustiť doma popri práci, varení, upratovaní, či len tak pre radosť. Na jednej strane si tak vedia spríjemniť chvíle strávené doma a na druhej strane podporiť svoju obľúbenú kapelu, ktorej sa aspoň o niečo zvýšia provízie zo sledovania videí v čase, keď nemá žiadne príjmy. 

Na svojom Facebooku preto Maduar poprosil ľudí o sledovanie a zdieľanie iklipov, a zároveň ich vyzvali, aby tak spravili aj pri ďalších kapelách, ktoré takto môžu tiež podporiť – pridal k tomu aj nasledovné hashtagy: #SledujKlipyPodporisKapelu #PozerajUzivajZdielajPodporuj #KedPomahasTymZeSaBavis

Zdroj: TS