Madonna vydá koncom augusta DVD a Blu-ray z posledného turné!

Americká popová kráľovna Madonna je v posledných rokoch jednou z tých speváčok, ktoré spoločne s vydaním albumu idú zároveň aj na veľké svetové turné. A tak to bolo aj minulý rok pri vydaní albumu “MDNA“

Madonna v minulom roku absolvovala v rámci MDNA Tour celkom 88 vypredaných koncertov v 29 krajinách, behom ktorých potešila viac než 2,2 milióna fanúšikov. Speváčku, ktorá má vo svojom veku toľko energie a vitality, sprevádzalo na turné okrem desať člennej živej kapely pod vedením muzikálového režiséra Kevina Antunese aj 25 vynikajúcich tanečníkov.

Spoločne so speváčkou predviedli fantastickú dvojhodinovú show, ktorá sa navždy zapíše do dejín hudobného priemyslu. Celé turné chválili nielen fanúšikovia ale aj odborná kritika, ktorá mala pochopenie aj pre jej extravagantné, provokatívne až  kontroverzné výstupy, ktoré k Madonne proste patria. Nie nadarmo sa teda práve toto turné stalo tým celosvetovo najúspešnejším za celý rok 2012!

Za DVD a Blu-ray, ktoré sa v predaji objaví 23.augusta, stojí mesiace tvrdej práce! „ Sama Madonna strávila celých šesť mesiacov zostavovaním a strihaním jednotlivých záberov z hneď niekoľkých rôznych koncertov, ktoré snímalo neuveriteľných tridsať kamier. Každému záberu sa patrične venovala, aby kreatívnu víziu celej show dotiahla do najväčšej dokonalosti. Každá pesnička je ako krátky film. Je to lepšie než akýkoľvek 3D film,“ komentuje celú show režisér a hlavný editor Danny B. Tull. „ Moja show je ako cesta….cesta ducha z temnoty na svetlo. Čiastočne to je filmovo-muzikálové divadlo.“ Dodáva k celému turné sama speváčka.

Počas posledného koncertného turné, počas ktorého sa všetko točilo predovšetkým okolo minuloročného albumu “MDNA“,ktorý sa vyšvihol na 1. miesto predajných hitparád v 35 krajinách, speváčka samozrejme nezabudla ani na svoje legendárne hity. Okrem noviniek “Girls Gone Wild“ a “Gang Bang“ tak zahrala aj hity ako “Hung Up”, “Express Yourself”, “Vogue”, “Open Your Heart, “Like A Prayer” alebo “Celebration”.

Už tieto informácie jednoznačne potvrdzujú, že ide o jedno z najočakávanejších koncertných záznamov posledných rokov.

Madonna koncom prázdnin vydá záznam zo svojho posledného turné. Nenechajte si ujsť “MDNA Tour“,ktoré vyjde pod hlavičkou Universal Music na DVD a Blu-ray už 23. Augusta!

https://www.madonna.com
https://www.facebook.com/madonna

Universal Music s.r.o.