Madness Day: Súboj Dead Pope’s Company vs. GoodBye Lenin!

Seriál Madness Day za podpory společnosti AZCD představuje talentované projekty z České republiky a Slovenska. Tentokrát se střetne rock’n‘roll Dead Pope’s Company s moderní kytarovkou GoodBye Lenin!  

Dead Pope’s Company
https://bandzone.cz/deadpopescompany

Punk mají v srdci a rock’n’roll předvádějí v ryzí podobě. Hudba je pro ně zábavou. Garážový punk říznutý rock’n’rollem na speedu, drive i chytlavé melodie nenechají publikum chvíli odpočnout. Třetí album s názvem Alcoholiars, Christians and Weasels (It Took Much More Time Than We Thought) v ČR těžko hledá konkurenta. Máte rádi The Hives? Hledáte něco mezi The Pink Spiders a Tokyo Sex Destruction? Pak jsou Dead Pope’s Company tím pravým.

GoodBye Lenin!
https://bandzone.cz/goodbyelenin

Už samotný název kapely dává vědět, že ČS scéna se dávno rozloučila s východními vlivy a éra bigbeatu, který sedí na prdeli, nebo rozladěných kakofonií pod hlavičkou undergroundu, je nenávratně pryč. GoodBye Lenin staví na moderním zvuku. Singl Next To You znamenal mimořádný úspěch a klip bude kapelu representovat na slovenském Slávikovi. Hudební posun je na druhém EP znát. Chuť velká a ambice směřuje daleko za hranice bývalého NDR.

Madness day: Dead Pope’s Company vs. GoodBye Lenin!
13. 2. 2013, Fléda, Brno
Vstup: 50CZK
Facebook event.: https://www.facebook.com/events/488722001174519/

Zdroj: Fléda