Madness Day predstavuje hviezdu – Bonus!

Seriál Madness day sice představuje především talentované mladé kapely, ale hvězda jako je raper Bonus se neodmítá. Bonus ostatně stál u zrodu mnoha kapel – Ememvoodoopöká nebo Sporto.

V jeho společnosti vystoupí slovenská kapela GoodBye Lenin!. Seriál přináší Level B production ve spolupráci s azcd.cz. O afterparty se postará Luis Bunuel DJ set.

Bonus & Martin Tvrdý trio

Bonus má za sebou dvě podařené desky: po úspěšném debutu Konec civilizace přišlo Náměstí míru. Bonus se stal postavou, která překročila hranice scény a otevřela se širokému publiku, vystupoval tak i na větších festivalech jako je Pohoda festival nebo Beseda u Bigbítu. Bonus svá vystoupení aranžuje mezi kytary a rap, přičemž svou logopedickou vadu přijal takřka za ochrannou známku.  Bonus vyčnívá nejen muzikou, ale i angažovaností. Prošel několika kapelami, přesto zůstal vždy názorově konzistentní – vystupuje za DIY scénu nebo proti fašistickým a nacistickým tendencím – viz. Brno blokuje.

GoodBye Lenin!

Už samotný název kapely dává vědět, že ČS scéna se dávno rozloučila s východními vlivy a éra bigbeatu, který sedí na prdeli, nebo rozladěných kakofonií pod hlavičkou undergroundu, je nenávratně pryč. GoodBye Lenin staví na moderním zvuku. Singl Next To You znamenal mimořádný úspěch a klip bude kapelu representovat na slovenském Slávikovi. Hudební posun je na druhém EP znát. Chuť velká a ambice směřuje daleko za hranice bývalého NDR.

Bonus & Martin Tvrdý trio
GoodBye Lenin!

Afterparty: Luis Bunuel DJ set
7.3.2013
Fléda, Brno
Vstup: 50 CZK
fcb: https://www.facebook.com/events/190961641027539/

Zdroj: Fléda