Macháč 2012: Dada life!

Chodíte často na festivaly do prvních řad s nadìjí, že si odnesete nìjaký ten suvenýr? Tak to si s sebou nezapomeňte vzít na Mácháč do kapsy šampusku, případnì včas otevřete pusu, protože jakmile se na hlavním pódiu objeví švédští DADA LIFE, tak sprcha šampaňského a banánù do prvních řad je jistá. 


Dada-Life2.jpg
Obsluhovat vás totiž bude dvojice Olle Corneer a Stefan Engblom, kteří jako DADA LIFE rozhodnì nikoho nešetří. Není mnoho projektù, které by bìhem dvou let vystartovaly takto rychle mezi svìtové producenty a ještì se stihli vymezit jak zvukem, tak vystupováním vùči svým kolegùm. Už v letech 2009-2010 byli DADA LIFE součástí Kaleidoscope tour DJe Tiësta. 






Aktuální skladby jako Happy Violence, Kick Out The Epic Motherfu**er, White Noise, Rolling Stones T-Shirt, Fight Club Is Closed, které zaznìly na nejvìtších festivalech elektronické hudby (Electric Daisy Carnival, Ultra Music Festival, Coachella…), dostaly publikum po celém svìtì do neskutečného varu. Podobnì tomu bylo také v Praze v rámci MAGNETIC festivalu, kde i přes velkou konkurenci svých kolegù patřili DADA LIFE k tomu nejlepšímu, co festival prezentoval. Už teď je víc než jasné, že pod širým nebem na břehu Máchova jezera to bude opravdu první housová liga!




machac_2012_plakat.jpg


Zdroj: NRG production
Publikoval: Redakcia GREGI.NET