Macháč 2011: Generálnym partnerom festivalu je LG!

Málokterá velká hudební událost se dnes obejde bez podpory partnerù. Právì díky nim je možné udržet standard tìchto akcí a v ideálním případì jej zvyšovat ku prospìchu návštìvníkù. Ne jinak je tomu u jedenáctého ročníku nejvìtšího českého beach open air festivalu Mácháč 2011. Generálním partnerem letošního festivalu se stala společnost LG Electronics CZ.

V rámci festivalu a marketingových aktivit bude prezentována nová řada chytrých mobilních telefonù řady LG OPTIMUS. Návštìvníci festivalu se budou moci s mobilními telefony seznámit a vyzkoušet si je přímo na místì. Do konání festivalu (19.-20.8.2011) budou probíhat také soutìže o telefony řady LG OPTIMUS. Pro aktuální informace sledujte oficiální stránky festivalu: https://www.lgfestivalmachac.cz/

O společnosti LG Electronics CZ – Společnost LG je silnou mezinárodní společností, která se svojí více než 50letou tradicí patří mezi svìtové lídry a technologické inovátory v mobilních komunikacích. LG se snaží v oblasti mobilních technologií porozumìt rùzným požadavkùm zákazníka, a proto vytvořilo široké spektrum produktù, které tyto nároky zohledňují. LG se zamìřilo na chytré telefony s operačním systémem Android od Google. Za poslední dobu tak LG uvedlo na český trh řadu smartfonù z rodiny Optimus, například LG P990 Optimus 2X, mobilní telefon se dvìma jádry, či LG P970 Optimus Black, smartfon s unikátním NOVA displejem. Navíc do konce roku se zákazníci dočkají prvního 3D telefonu LG Optimus 3D a prvního tabletu LG Optimus Pad.

Více informací na www.lg.cz a www.lgmobile.cz.

Macháč

Zdroj: Macháč
Publikoval: Redakcia GREGI.NET