Lukáš Hejlík a Táňa Pauhofová v novom videoklipe DeFuckTo & Misha!

Jsou tomu teprve 3 mìsíce, co deska Triumf rozšířila seznam alb v diskografii DFT, už se ale mùže pochlubit stejným počtem klipù. Nejčerstvìjším přírùstkem do videorodiny se nyní stává vizuální zpracování skladby „Pri mne stoj“ s hostující trojnásobnou slovenskou slavicí Mishou, která je navíc ovìnčená i 4 cenami Andìl a která v kvìtnu vydává svoji bestovku.

Bez povšimnutí by rozhodnì nemìlo zùstat ani herecké obsazení, kdy ztvárnìní dvou hlavních postav příbìhu dostali na starosti populární mladí herci Lukáš Hejlík (Terapie, Ošklivka Katka) a Tatiana Pauhoufová (Román pro muže). Natáčení probíhalo v Bratislavì a Zlínì pod taktovkou OpticalPRO.cz. DFT komentuje klip a natáčení takto:

„Pokaždé se snažíme dìlat vìci jinak a originálnì. Chtìli jsme natočit styl klipu, jaký ještì nemáme a který se v našem žánru na domácí scénì ani neobjevuje. Proto jsme si pozvali herce, aby tam byla navíc i ta příbìhová linka. Spolupráce probíhala po všech stránkách výbornì, jsou to profíci a výsledek nás hodnì baví.“

A nezapomeňte, že už tento pátek vyráží DFT na koncertní šňùru, která bude mít 24 zastávek. Zkontroluj, jestli hrají i ve tvém mìstì!

DeFuckTo oficiální Facebook

DeFuckTo

Zdroj: DeFuckTo
Publikoval: Redakcia GREGI.NET