Lukáš Adamec oslávi triumf v SuperStar na T-Mobile Music City v Košiciach!

BRATISLAVA – Fotogramiáda na Červenom koberci, dance fashion show, parádne live koncerty domácich i zahraničných kapiel sú len zlomkom programu blížiaceho sa T-Mobile Music City v Košiciach. 10. júna nájde každý návštevník to, čo za označením najväčšia párty v meste hľadá. Tanec SuperStaristov a chalanov z The Pastels, koncerty kapiel Hex, Polemic, Puding pani Elvisovej, ale aj bonus – oslava absolútneho víťaza Česko Slovenskej SuperStar, Košičana Lukáša Adamca.

Už tento piatok Košice zažijú najväčšiu párty v meste. T-Mobile Music City tentokrát okrem dobrej domácej či zahraničnej hudby na viacerých pódiách a úplne zdarma prináša rôzne štýlové záležitosti úzko prepojené s hudbou, tancom zábavou.

T-Mobile Music City je zábava, ktorá má štýl. Aj preto vyzýva všetkých účastníkov do akcie. Košičania a návštevníci metropoly východu predvedú na Červenom koberci svoj štýl. Rovnako, ako na ňom hneď v úvode hudobnej párty zapózujú traja finalisti Česko Slovenskej SuperStar – Gabriela Gunčíková a Košičania Simona Fecková a Lukáš Adamec, absolútny víťaz súťaže. Autogramiáda už viac nie je v kurze, spomienky treba zachytiť fotkami. Novinkou T-Mobile Music City sa preto stáva fotogramiáda – spoločnú fotku namiesto podpisu môžu fanúšikovia získať pri Hlavnom pódiu na Hlavnej ulici od 17.00 do 18.00 h.

Kým Lukáš oslávi víťazstvo sólo koncertom, Gabriela a Simona sa objavia v nečakanej kombinácii s tanečnou „street dance“ formáciou The Pastels. Spoločne vystúpia na Hlavnom aj Hip-hopovom pódiu. Pastels navyše čaká ešte jedna úloha, a to nefalšovaná fashion-dance show, v ktorej sa predvedú v oblečení známej športovej značky.

V hanbe neostane ani pop-rockové pódium. Postará sa o to hlavná hviezda tohto pódia, divoká balkánska dychovka Boban and Marko Markovič Orchestra. Hudobnú šnúru následne prevezmú kapely Polemic, Hex a Puding pani Elvisovej. Na hip-hopovom stage v areáli kúpaliska Ryba Anička je pripravený dlhý line-up od Dramatikz, cez DNA, Hafnera a Beyuza, Veca a Zverinu po Moja reč či H16. Hneď po nich sa začne dance párty, na ktorej to odpália legendárni britskí dídžeji Slam.

O videopozvánku na T-Mobile Music City Košice sa postarala päťdesiatka súťažiacich, ktorí reagovali na výzvu Urob spot a vyhraj 1500€! Víťaza vybral známy slovenský režisér klipov Braňo Vincze. Spot svojou náladou vystihol atmosféru Music City – slobodnú zábavu s hudbou a kamošmi.

Program T-Mobile Music City Košice:

Main Stage (Hlavná ulica, Immaculata)
17:00 The Pastels Fashion Show
17:10 Billy Barman
18:00 Puding Pani Elvisovej
19:00 Hex
20:00 Polemic
21:00 Boban and Marko Markovic Orchestra (SRB)

Hip Hop Stage (Kúpalisko Ryba Anička)
17:00      Dramatikz
17:40     Stanica Projekt
18:20     DNA & Bacil
19:00     The Pastels Fashion Show
19:10     Haf & Beyuz
19:50     Vec a Zverina
20:30     H16
21:10     Moja Reč

Dance Stage (Kúpalisko Ryba Anička)
22:00      Glaubic & Haberland
24:00      Slam (UK)
01:30      Toky & Loktibrada
03:00      Drahosh & Bennito

KE T-Mobile City

Zdroj: Neopublic Porter Novelli
Publikoval: Redakcia GREGI.NET