Lucy Junk – Mladá blondýnka s veľkým cieľom.

Dne 9. října 2013 pokřtila zpěvačka Lucy Junk v pražském podniku Solidní Jistota svůj singl FLY AWAY, a to za přítomnosti řady známých osobností.

Mezi gratulanty se objevila taková jména, jako jsou Bohuš Matuš, Marie Pojkarová, Davide Mattioli, Andrea Andrei, Věra Patt, Jan J. Nedvěd, Jindřich Kraus a v neposlední řadě jedna z našich nejlepších současných zpěvaček, Helena Vondráčková, která se zároveň stala kmotrou prvního počinu této mladé a talentované zpěvačky.

LUCY JUNK a HELENA VONDRACKOVA

Kromě křtu singlu FLY AWAY se Lucy představila i v roli modelky, když šla v čele dvou módních přehlídek, při kterých se mimo jiné představila v luxusních šatech Glamor, jež jsou dovážené z USA.

Singl FLY AWAY vychází v nákladu 3000 kusů a bude ZDARMA distribuovaný na akcích, kde se Lucy Junk objeví, či bude zaslaný zájemcům.

https://youtu.be/BSCQ496yMfA

„Chtěla bych tímto singlem potěšit co nejvíce lidí! Nelením, pracuji na sobě a příští rok se dočkáte mé debutové desky,“ uvedla pětadvacetiletá kráska.

Ihned po křtu odletěla na měsíc a půl do USA, kde bude pracovat na prvním oficiálním videoklipu a připravovat se na získanou roli v americkém seriálu, který by se měl začít natáčet v příštím roce. V minulosti se objevila např. ve filmu Tomáše Magnuska Pamětnice, nově si zahrála menší roli ve filmu Modelky s. r. o.

www.lucyjunk.com

Zdroj: Martina Jablanovská