Lucie Bílá dostala špeciálny narodeninový darček. Nový videoklip Stroj času jej venoval syn Filip Kratochvíl a jeho priatelia

Tohtoročné narodeniny Lucie Bílej sa niesli v znamení malej oslavy v jej pražskom divadle, kde bol zároveň v premiére predstavený špeciálny narodeninový darček – nový videoklip k pesničke Stroj času, ktorý pre ňu nakrútil ako producent syn Filip Kratochvíl.

V spolupráci Filipa Kratochvíla s mladým rešpektovaným režisérom Ruyom Okamurom a rozsiahlym tímom spolutvorcov vznikol veľmi osobitý, až filmovo spracovaný videoklip.

Pod piesňou Stroj času je ako autor hudby podpísaný hudobný producent nahrávky Dalibor Cidlinský jr. a emotívny text napísal Pokáč. Obaja umelci stoja i za najúspešnejšími piesňami Lucie Bílej z posledných rokov.

V klipovom Stroji času, kde ústrednú postavu taxikárky stvárnila divadelná a filmová herečka Kateřina Winterová, sa dej odohráva slovami klasika „v jednom meste, v jednu noc“.

Okrem Kateřiny Winterovej sa v novom videoklipe objavia i ďalšie zaujímavé herecké osobnosti, priatelia z Divadla Lucie Bílej ako napríklad Martin Písařík, Denny Ratajský, či Michaela Zemánková a nechýba, samozrejme ani Lucie Bílá.

„Niekedy sa nám zdá, že sme úplne sami a nič nie je tak, ako by sme chceli, ale stačí sa len lepšie pozerať okolo seba a všetko môže byť inak. Človek často kvôli lesu nevidí stromy a niet sa čomu čudovať – svet začína byť pre ľudí neprehľadný,“ komentuje svoj nový videoklip Lucie Bílá.

Skladba stroj času vychádza zároveň i ako nový singel na všetkých digitálnych platformách a je ďalším potvrdením jedinečných speváckych kvalít Lucie Bílej.
V úvode zdanlivo jednoduchá a čistá forma pesničky sa postupne rozvinie do pôsobivého košatého záveru s emotívnym zborom.

Singel Stroj času: https://LucieBila.lnk.to/StrojCasuPR
Videoklip Stroj času: https://www.youtube.com/watch?v=AhJX3K1QgAQ

TS