Lucie Bílá a 4 Tenoři nahrali Krásu. Prvý singel z pripravovaného albumu je poctou Karlovi Gottovi.

Vokálna formácia 4 TENOŘI dokončuje v týchto dňoch debutový album, ktorý vydá 18. septembra 2020 Supraphon. Ako špeciálny darček z pripravovaných piesní teraz ponúka poslucháčom novú nahrávku slávneho songu „I Believe in You“, ktorý vo svete preslávili vokálna skupina Il Divo a Celine Dion a pred 11 rokmi ho pre Karla Gotta a Luciu Bílu s názvom „Krása“ otextoval legendárny Pavel Vrba. Teraz táto slávnostná melódia znovu ožíva v pôsobivom súznení piatich hlasov. Interpreti – Lucie Bílá a vokálna formácia 4 TENOŘI – sa rozhodli svoju verziu pesničky venovať Karlovi Gottovi ako svoje hudobné poďakovanie.

„Je pre nás česť, že Lucie Bílá súhlasila s duetom so 4 Tenormi. Vyberali sme z niekoľkých možných skladieb a všetci sme sa zhodli na tom, že „Krása“ je tá pravá,“ uviedol manažér a producent Janis Sidovský. Digitálny singel „Krása“ je exkluzívne k dispozícii od dnes 10. augusta na Supraphonline.cz a od 14. augusta na streamovacích službách a downloadingových servisoch.

Vokálnu formáciu 4 TENOŘI tvoria držitelia troch cien Thálie, pop-muzikálová legenda a sólista opery pražského Národného divadla: Marian Vojtko, Pavel Vítek, Jan Kříž a Michal Bragagnolo. Album filmových a muzikálových hitov práve v týchto dňoch dokončili v nahrávacom štúdiu Mercury a v rámci prebiehajúceho turné majú najbližšie koncerty naplánované na: 20. augusta v Třeboni, 16. septembra v Jihlave, 24. septembra v Českých Budějoviciach, 1. októbra v Litomyšli, 2. novembra v Prostějove, 3. novembra v Ostrave, 4. novembra v Zašovej, 12. novembra v Ústí nad Labem, 8. decembra v Jilemnici a 12. decembra sa uskutoční špeciálny Vianočný galakoncert vo Fóre Karlín Praha. www.4tenori.cz

TEASER► https://youtu.be/6cKhVfSSwBs
Singel na Supraphonline.cz: https://www.supraphonline.cz/album/576680-krasa

Zdroj: TS