Lovely Experience na Topfeste skončila!

Najúspešnejšia slovenská párty značka Lovely Experience dnes ohlásila ukončenie spolupráce s festivalom Topfest. “Projekt Lovely Experience má veľký potenciál, ktorý už nemôžeme rozvíjať ako súčasť festivalu a tak sme sa rozhodli párty osamostatniť” povedal produkčný manager Matúš Izakovič.

Päť rokov úspešná párty začínajúca ako klubová noc, neskôr prezentovaná ako festivalový stan sa tak rozhodla zamerať na vlastné zlepšovanie a rast. Vysvetľuje Matúš: “Rozhodnutie o ukončení Lovely Experience na festivale prišlo potom, ako nám priestor a podmienky na samotnom festivale už neumožňovali vytvárať Lovely Experience tak, aby spåňala naše očakávania a kvalitu. Ukončujeme síce stage na festivale, no zároveň pripravujeme úplne novú podobu projektu, ktorý prinesie znovu niečo nové a bude pre našich fanúšikov najlepšou alternatívou, ktorá bude ešte viac “Lovely”.”

Úspechy Lovely Experience tak podľa organizátorov iba začínajú a táto veľká zmena prinesie nové myšlienky a možnosti, vďaka ktorým bude možné budovať ešte lepší a väčší projekt. Párty značku Lovely Experience podporuje na sociálnej sieti facebook viac ako 70 000 fanúšikov, čo je viac ako akýkoľvek iný slovenský festival alebo párty. Fanúšikovia sledujú LE TV – televíziu, ktorú vydáva samotná Lovely Experience alebo Lovely Experience rádio, ktoré sú zamerané iba na elektronickú a tanečnú hudbu. Lovely Experience tak bude aj naďalej prinášať jedinečné zážitky, no podľa slov organizátorov lepšie a vo forme, ktorá značke pristane viac.

Nechajme sa preto prekvapiť, čo pre svojich fanúšikov pripraví Lovely Experience v roku 2012, no podľa aktuálnej komunikácie na oficiálnom facebook profile www.facebook.com/lovely.experience sa je naozaj na čo tešiť. Produkčný manager Lovely Experience odkazuje: “Budeme radi, ak nám pošlete vaše reakcie či nápady alebo ak nás podporíte zdieľaním informácií o Lovely Experience, pretože sme tu len pre vás a iba vďaka vám! Posielajte nám vaše názory alebo otázky a postupne vám budeme odpovedať a prinášať ďalšie informácie”

Lovely Experience je event zameraný na elektronickú hudbu a vizuálne spracovanie vystúpení umelcov. Pre viac informácií navštívte: https://www.facebook.com/lovely.experience alebo https://www.lovelyexperience.sk

Zdroj: LE
Publikoval: Redakcia GREGI.NET