Lodičkový šprint alebo beh na podpätkoch.

 V našem hlavním městě se již brzy představí známá světová podívaná – Lodičkový sprint. Dámy v něm budou mít možnost doběhnout si v podpatích až pro 30 tisíc korun. Ojedinělá akce Phillips Lumea Lodičkový sprint se uskuteční v pondělí 29. dubna v dolní části Václavského náměstí v Praze od 15 hod. Sportovně zábavním odpolednem provede Iva Pazderková a o hudební zábavu se postará kapela Toxique. Pro diváky je navíc připraveno plno překvapení a soutěží.

Všechny milovnice vysokých podpatků a zábavy se mohou registrovat na: www.lodickovy-sprint.cz nebo přes FB stránky www.facebook.com/lodickovy.sprint, kde se také dozví přesné podmínky registrace a pravidla celého klání. Závod je určen jen pro ženy, které budou mít boty s podpatkem minimálně 8 cm vysokým.

Mezi sebou se utkají jak týmy jednotlivkyň, tak štafetové týmy.

A na jaké lákavé výhry se mohou těšit dámy, které se zúčastní závodu Philips Lumea Lodičkového Sprintu? Vítězka v kategorii jednotlivkyň získá, kromě věcných darů od partnerů akce, 30 tisíc korun v hotovosti, dáma na 2. místě si přiběhne pro 20 tisíc korun a 3. místo bude ohodnoceno 10. tisíci korunami.

Ani výherkyně štafetového závodu nepřijdou zkrátka, mohou se těšit na nový produkt Phillips Lumea – přístroj pro domácí účinnou fotoepilaci v hodnotě 10 000 Kč, zásoby Frisca na večírek a luxusní večeři pro celý tým, na kterou odveze výherce limuzína. Sportovním odpolednem bude návštěvníky provázet herečka a moderátorka Iva Pazderková. Nouze nebude ani o muziku. Na pódiu se představí skupina Toxique se svým rockově soul-jazzovým repertoárem. Pro diváky je navíc připraveno plno překvapení a soutěží.

Netradičním odpolednem provede Iva Pazderková, která si také připravila exkluzivní video, kde se svěřuje se svou tajnou závislostí ohledně jejího vztahu k běhu.

Zdroj: ASPEN.PR s.r.o.