Little Big pro velký úspěch přidávají druhý koncert

První koncert vyprodali za několik dní, teď přidávají druhý. SaSaZu čeká 4. a 5. listopadu jedinečný večírek s Little Big. Pokud jste si vstupenku koupit nestihli, máme dobrou zprávu – vstupenky (980-1180 Kč) na druhý koncert jsou právě v prodeji na Fource.cz a v sítích GoOut a Ticketmaster. Tuhle skvělou show si tak klidně můžete dát dvakrát.

Little Big si nikdy nedávali malé cíle. Už od debutu With Russia from Love (2014) snili o tom, že se stanou popovými hvězdami a budou se svou hudbou objíždět svět. Přes první virální rave-punková videa se dostali ke kolaboracím s Tommym Cashem, Ghostemanem i Sachou Baronem Cohenem a dnes je z nich bez nadsázky globální fenomén. 

Jejich aktivismus a protiválečná rétorika jsou navíc aktuálně silnější než kdy dříve. Duo hudebníků Ilja Prusikin a Sofja Tajurskaja pochází z ruského Petrohradu, v reakci na ruskou válečnou invazi se letos na jaře usadilo v Los Angeles. Na svém kontě mají několik virálních momentů i hitů s miliardami přehrání v čele se songem Skibidi. Aktuální skladba Generation Cancellation otevřeně odmítá ruskou válku na Ukrajině. „Ještě nikdy jsme nebyli tak upřímní,“ dodávají Little Big.

Zdroj: TS