Liquid Beatz: s nami sa prázdniny nekončia!

V pekelných horúčavách je najlepšie schladiť hlavu v podzemí Radosti na Obchodnej a ešte lepšie je, keď vás schladí tá najlepšia zmeska kvalitného dramáču. Radosť prešla v nedávnom období rekonštrukciou, zväčšila sa kapacita klubu a taktiež bol upravený floor, takže na tancovanie a dýchanie je tam teraz miesta habadej.

Liquid Beatz tím nezaháľa ani v septembri a keďže vás máme radi a vieme, že vy máte radi zlomený beat, radi by ste zostali dlhšie, no bráni vám v tom ranné vstávanie, poprázdninové pokračovanie sme pre vás pripravili za ľudové 3 eurá. Opäť na vás čaká nabúchaný line-up, naše pozvanie prijal ostrieľaný DJ a náš kolega v zbrani DJ Kato (lir.sk, Trident), legenda z Partizánskeho, ktorá fungovala na scéne už v čase, keď dnešným hviezdam tieklo mlieko po brade. Sekundovať mu bude MC Brush a flautistka Kamila, takže jeho set s live-actom bude skutočným zážitkom. Podporia ich rezidenti akcie Blupcat (drumatique), Jergy (codered), Janowa (tasty.sk) a po krátkej prestávke aj MC Aktiff (special place).

Príďte si teda zakrepčiť v piatok do Radosti a osláviť s nami príchod nového školského roka, budeme sa tešiť (a nielen na školopovinné dievčatá ;) !

Liquid Beatz
dátum: piatok 2.9. 2011
kde: Radosť Music Bar, Obchodná 48, Bratislava
Kato (lir.sk / trident )
Mc Brush & Kamila – flauta
Blupcat (drumatique.eu)
Jergy (Bass, codered.sk )
Janowa (tasty.sk )
Mc Aktiff (special place)
start: 21:00 – end: 05:00
štýl: drum and bass
vstup: 3 EUR

Liquid Beatz

Zdroj: Radosť
Publikoval: Redakcia GREGI.NET