Lipa s Lasicom si opäť strihnú spoločný večer v Štúdiu L+S.

V Štúdiu L+S sa tento rok opäť hrá aj počas divadelných prázdnin. V júli si tak prídu na svoje všetci divadelní fanúšikovia, ktorým počas roka nezostáva na návštevu divadla čas. Ale aj tí, ktorí večer v divadle považujú za zmysluplne strávený voľný či dovolenkový čas.

Po hudobnom Music a´la cARTe, ktorý bol v piatok 1. júla, bude špeciálny letný program pokračovať v stredu 6. júla jedným z najnovších predstavení Štúdia L+S – MENO. Inscenácia s podtitulom Komédia, ktorá sa našťastie nestala vám, pobaví prostredníctvom mimoriadneho situačného humoru každého diváka. O to sa postará aj skvelá zostava, ktorá sa pri hre zišla – Zuzana Mauréry, Vladimír Hajdu, Richard Stanke, Lucia Hurajová a Kamil Mikulčík.

DSC_0260

Zuzana Fialová, Milan Lasica a Ady Hajdu hrajú v inscenácii ILUZIONISTI už bezmála 12 rokov. Sú dokonale zladení. Ich herecké majstrovstvo, aj vďaka ktorému sa hra divákom nezunovala, si diváci budú môcť vychutnať 12. júla. Stret dvoch odlišných ľudí – mladej, energickej, mierne idealistickej začínajúcej spisovateľky a starnúceho, zatrpknutého, skeptického až cynického herca vytvára dobré zázemie pre vtipné situácie a dialógy.

Sólový koncert bude mať počas leta v Štúdiu L+S slovenská spevácka legenda Peter Nagy. ,,Peter nebude v Štúdiu L+S po prvý raz. Nedávno sme dokonca v priestoroch divadla vystavovali jeho obrazy. Vymysleli sme si program, kde sa stretneme ako starí známi, ja sa budeme trochu pýtať a Peter odpovedať, ale hlavne spievať. Domnievam sa, že na leto je tento večer Music á la Peter Nagy ako stvorený,“ dodáva Danišovič.

Komédiu z prostredia bulvárnych novín – LOŽ MÁ KRÁSNE NOHY – premiérovalo Štúdio L+S v apríli tohto roka. Kto ju ešte nevidel, má sa na čo tešiť. Excelentné výkony hercov ako Peter Sklár, Zuzana Tlučková, Anikó Vargová či Pavol Šimun a Veronika Strapková určite pobavia, no zároveň nechajú priestor na rozmýšľanie, komu a čomu sme schopní len pre našu pohodlnosť častokrát veriť.

DSC_0287

Leto v Štúdiu L+S by nebolo tým správnym letom, keby si v ňom jeden večer ,,nestrihli“ spoločný koncert Milan Lasica a Peter Lipa. Tohto roku ich fanúšikovia uvidia 22. júla a podľa ohlasov sa už nevedia dočkať. Koncert dvoch pánov, ktorí sú ako víno sa totiž vždy oplatí vidieť. A ak vás ešte dovtedy nechytí dovolenková nálada, po tomto večere ju budete mať určite.

Záver júlového programu v ,,Esku“ bude patriť SKAZE TITANIKU. Herci Sväťo Malachovský a Michal Kubovčík sú zárukou skvelej zábavy, o čom svedčia aj diváci, ktorí sa na toto predstavenie vracajú aj po niekoľký raz. Príbeh Titaniku je o ľudskej márnivosti a to je téma, ktorá je dnes možno aktuálnejšia ako kedykoľvek predtým. Aj preto je text hry iba inšpiráciou pre dvoch hercov – klaunov, ktorí takmer dve hodiny v plnom nasadení nás nielen zabávajú, ale ako správni klauni, povedia aj to, čo si iní dovoliť nemôžu…V Štúdiu L+S ich uvidíte 23. júla.

A aby Leto v Štúdiu L+S bolo skutočne o pohodovej letnej atmosfére, aj tento rok sme pre vás pripravili niečo chladeného na privítanie a samozrejme aj dobrú klímu!

Forza, a.s.