Lipa, Budař a Šporcl vystúpia v Štúdiu L+S!

Hosťami exkluzívneho večera Music à la cARTe v bratislavskom Štúdiu L+S budú v januári traja skvelí umelci – nestor slovenského jazzu, spevák Peter Lipa, český herec i spevák Jan Budař a husľový virtuóz Pavel Šporcl.

Trojicu, ktorá je na 20. januára pozvaná do tohto špeciálneho programu s podtitulom ,,nielen o hudbe“, doplní stále trio Music à la cARTe – Marián Čekovský, Martin Valihora a Oskar Rózsa. Trojica hudobníkov, ktorá už v predchádzajúcich mesiacoch excelentne sprevádzala viacerých hostí, ako napríklad americkú speváčku Kim Davis, slovenského muzikanta a speváka Vaša Patejdla, hudobníka Jiřího Stivína a mnohých ďalších.

Počas januára sa však diváci Štúdia L+S môžu tešiť aj na ďalšie lahôdky. Veselo bude určite pri nakrúcaní televíznej Partičky, ktorá je tento mesiac naplánovaná na 16. a 17. januára. Divadlo Bolka Polívky z Brna uvedie 18. januára skvelú komédiu Pro dámu na balkonì, ktorá je autorskou komédiou Bolka Polívku a plná nečakaných situácií a gagov. Milan Lasica so Zuzanou Fialovou a Adym Hajdu sa zase 22. januára predstavia v hre Iluzionisti a záver januára bude patriť inscenáciám Pùldruhé hodiny zpoždìní a Kumšt.

Zdroj: Štúdio L+S
Publikoval: Redakcia GREGI.NET