LINE-UP POHODY 2016 V DESIATKE NAJLEPŠÍCH V EURÓPE!

Mimoriadne nás potešila nominácia na European Festival Awards (EFA) v kategórii „Najlepší line-up“. O desiatke finalistov rozhodovalo 25 promotérov a 10 ďalších profesionálov (novinárov, organizátorov hudobných konferencií…) z celej Európy. Spolu s nami sú v tejto kategórii aj Glastonbury, Primavera, Roskilde či Paléo. Pohoda je jediným nominovaným festivalom zo strednej Európy. Dvaja z našich umelcov – PJ Harvey a Sigur Rós sú nominovaní v ďalšej kategórii v rámci EFA – „Headliner roka“.

V rámci ankety EFA sme tiež tradične „nasadení“ na ocenenie „Najlepší stredne veľký festival“. Okrem toho sme nominovaný aj v ankete UK Festival Awards v kategórií „Najlepších mimo-britských festivalov“. O tom, či sa okrem kategórie „Najlepší line-up“ ocitneme aj v užšej nominácii medzi „Stredne veľkými festivalmi“, môžete rozhodnúť v ankete aj vy. Hlasujúci môžu vyhrať dva lístky na každý z víťazných festivalov. Shortlist v kategórii „Najlepší stredne veľký festival“ bude zverejnený v pondelok 21. novembra. Mená víťazov vo všetkých kategóriách vyhlásia 11. januára 2017 počas galavečera na festivale Eurosonic v holandskom Groningene.

efa-ukfa-2016-1

Pomôžte nám spoluvytvárať silný príbeh Pohody a zahlasujte za nás v oboch kategóriách Best medium-sized festival a Best line-up na tomto linku: www.surveymonkey.co.uk/r/KQ7WVWR

efa-ukfa-2016-2

V ankete UK Festival Awards môžete hlasovať tu: www.surveymonkey.co.uk/r/WKLBGTZ

Zdroj: POHODA FESTIVAL s.r.o.