LIGHT & LOVE zremixovali Galway Girl od Eda Sheerana

Česká skupina LIGHT & LOVE zremixovala skladbu Galway Girl. Jedná sa o najnovší singel Eda Sheerana!

Ed Sheeran je dnes určite najpopulárnejším spevákom planéty. Jeho tretí album ÷ z marca tohto roka prekonal snáď všetky rekordy, ktoré sú v dnešnej dobe dosiahnuteľné. V Anglicku sa ho počas prvého týždňa predalo 672 tisíc, čo je tretí najrýchlejši štart v britskej histórii. Aktuálny singel Galway Girl patrí k najexponovanejším pesníčkam z albumu, na YouTube už klip dosiahol 120 miliónov zhliadnutí, Spotify hlási 300 miliónov prehratí. Sheeranovi sa s pesničkou začína dariť aj v rádiách, kde plynulo nadväzuje na úspech hitu Shape Of You.

Pre Light & Love je remix obrovskou príležitosťou. Komu sa až tak v Čechách alebo u nás na Slovensku podarilo prerobiť celosvetový hit? Slovenskí Veneer kedysi zremixovali Lennyho Kravitza a dvojica Ecstasy Of St. Theresa sa mohla pochváliť oficiálnym singlom rockových Placebo, ktorý obsahoval ich prerábku English Summer Rain. Ako sa bratia Balcárkovci zhostili úlohy, môžete posúdiť napr. na YouTube. 

Light & Love zároveň pracujú so singlom Calling z minuloročného albumu Surrender To The Stars. Piesni sa darí v českých rádiách, v prehľade najhranejších už skladba prenikla do prvej 40, medzi CZ-SK je v TOP 10.

Surrender To The Stars na Spotify: https://spoti.fi/2nyFRW4
Surrender To The Stars na Deezer: https://bit.ly/2meKYul
Surrender To The Stars na Google Play: https://bit.ly/2dIUf5Z
Surrender To The Stars na iTunes: https://apple.co/2nyJCuH

Zdroj: WM