Líder Frankie Goes To Hollywood napriek ťažkej chorobe stále koncertuje, megahity predvedie aj v Bratislave! 

Frontman skupiny Frankie Goes To Hollywood, Holly Johnson, má za sebou veľmi ťažké obdobie spojené s vážnym ochorením. Napriek tomu sa hudby nevzdal a stále koncertuje. Britská popová legenda Holly Johnson sa aj s hitmi skupiny Frankie Goes To Hollywood predvedie v Bratislave 27. augusta 2015! V bratislavskej Starej Tržnici zaznejú naživo nestarnúce skladby legendárnej skupiny aj nové piesne speváka Hollyho Johsona!

Hity britskej legendy Frankie Goes To Hollywood na čele so zakladateľom a frontmanom Holly Johnsonom zaznejú po prvýkrát naživo v Bratislave 27. augusta 2015!  Je známe, že spevákovi Holly Johsonovi v roku 1991 diagnostikovali závažne ochorenie – vírus HIV. Málokto však vie, aké ťažké obdobie v tom čase prežíval. V zlých časoch mu pomohol Simon Cowell, dnes svetoznámy producent a nekompromisný porotca speváckych súťaží „American Idol“, „The X Factor“ a „Britain’s Got Talent“. Holly Johson sa ukázal ako bojovník, ktorý sa napriek vážnej chorobe hudby a vlastnej tvorby nevzdal.

„Keď som vypadol z hudobného priemyslu, niekoľko rokov som sa cítil ako vyvrheľ. Bolo to pre mňa veľmi ťažké a temné obdobie. Bol som vážne chorý a nikto nevedel, či to zvládnem. Len málo ľudí z hudobného biznisu ma podporilo. A práve Simon Cowell bol jedným z mála, ktorí ma prišli navštíviť, aby videli, že som v poriadku. Mám pre neho slabosť, pretože Simon bol jediný, ktorý mi ponúkol spoluprácu. Zaslúži si veľa životných úspechov, aby naplnil svoje osobné ambície a uľahčil úspech druhých.“ Uviedol Holly Johson.

Hudobný a televízny producent Simon Cowell ponúkol pred 20-timi rokmi Holly Johsonovi spoluprácu na albume s cover verziami. Líder skupiny Frankie Goes to Hollywood však túžil skladať vlastné piesne.

„Bolo to od Simona veľmi milé, ale ako skladateľ som cítil, že by som radšej tvoril vlastné skladby než piesne typu „Unchained Melody“, o ktorých som vedel, že má Simon rád.“ Vysvetlil Holly Johson.

Holly Johnson sa vydal na sólovú dráhu a na konte má nahrávky „Blast“, „Hollelujah“, „Dreams That Money Can’t Buy“, „Soulstream“ a „Europa“. Skladby z posledného albumu „Europa“ a nestarnúce megahity skupiny Frankie Goes To Hollywood odznejú po prvýkrát v hlavnom meste Slovenska. Nestárnute piesne ako „Relax“ či „Power of Love“ rozpália slovenské publikum 27. augusta 2015 v bratislavskej Starej Tržnici.

„Slovensko navštívim po prvýkrát a teším sa na koncert v Starej Tržnici. Myslím si, že najväčším prekvapením je to, že na Slovensku vôbec vystúpim, pretože nikto vrátane mňa neveril, že v roku 2015 budem stále koncertovať. Skladby ako „Relax“, „Two Tribes“ a „The Power Of Love“ odzneli po prvýkrát pred 30 rokmi a nejako prežili skúšku časom.“ Prezradil Holly Johnson, zakladateľ a líder skupiny Frankie Goes To Hollywood.

Frankie Goes to Hollywood zaznamenala výrazný úspech v polovici 80-tych rokov 20. storočia. Skupinu založil v Liverpoole Holly Johnson. Debutový singel skupiny s názvom „Relax“ sa v britských rebríčkoch držal na prvom mieste päť týždňov a v máji 2006 bol na siedmom mieste najpredávanejších britských singlov všetkých čias. Na úspech prvého singlu nadviazali aj ďalšie dva – „Two Tribes“ a „The Power of love“. Vstupenky na koncert Holly Johnson & Frankie Goes To Hollywood si môžete zakúpiť na Predpredaj.sk https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/2943/holly-johnson–frankie-goes-to-hollywood. Informácie o koncerte nájdete na https://www.facebook.com/events/337643039772897.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.