Let It Roll: V Benešove sa rodí robotické mesto!

Příběh letošního festivalu Let It Roll zavede návštěvníky do robotického města. Toto tajemné industriální místo v srdci Evropy je zahaleno do neprůstupného štítu.

Ale vše nasvědčuje tomu, že štít slábne a první srpnový pátek se město otevře návštěvníkům ke střetu s elektronickým světem. Shlédněte mimořádné zprávy z místa konání.

Festival Let It Roll Open Air 2014 si klade za cíl, umožnit všem fanouškům elektronické hudby prožít nezapomenutelný zážitek a vychutnat si festivalových víkend, plný energické hudby a skvělou atmosférou, kterou je tento festival v evropském měřítku jedinečný.

Letní festival se koná 1. až 3. srpna 2014 v Benešově, ve Středočeském kraji. Předprodej vstupenek na tento jedinečný a atmosférou nabitý festival můžete zakoupit v síti Ticketportal.cz za cenu 1500 Kč Kobalt / 1700 Kč Chrome (+poplatky prodejce). Lístky bude také možné zakoupit na místě festivalu, kde budou v prodeji i jednodenní vstupenky na sobotní večer.

Souhrn hlavních zahraničních účinkujících: NETSKY LIVE!, ANDY C,CAMO & KROOKED Present ZEITGEIST!,WILKINSON,DIRTYPHONICS,ED RUSH & OPTICAL,LONDON ELEKTRICITY,TC,BLACK SUN EMPIRE,LOADSTAR, FRED V & GRAFIX, THE UPBEATS, METRIK, AYAH MARAR LIVE!, AUDIO,ICICLE,FAR TOO LOUD,NEOPHYTE, DC BREAKS,MEFJUS,NEONLIGHT, PROLIX,MAZTEK,KENNY KEN a spousta dalších… + čeští a slovenští top DJs.

lircz_leto2004_dvoustrana_web_vetsi

Zdroj: LiR