Let It Snow 2013 – skvelá d&b party na horách!

Sobotu 23. februára sa odohrá už druhý ročník jedinečnej akcie Let It Snow, ktorá prináša priamo do zimného strediska Jasná opäť široký zástup top svetových djov…  

Let It Snow je projekt, ktorý spája možnosť snowboardingu/lyžovania so zážitkom z kvalitnej party poriadanej produkčným teamom festivalu Let It Roll.

Akcia „LiS“ sa odohrá v najväčšom slovenskom zimnom stredisku Jasná v klube Happy End, ktorý je jedným z najlepšie vybavených party priestorov na Slovensku (min. za spomenutie stojí jeho ozvučenie značky Funktion One !). Viac info na: www.happy-end.sk.

Hlavnou hviezdou Let It Snow 2013 bude  jeden z najrešpektovanejších drum & bass djov súčasnosti, Angličan so skvelou selekciou trackov a citom pre rozprúdenie davu DJ A.M.C., doprevádzať ho navyše bude jeho dvorný MC PHANTOM. Ďalej tu vystúpi najúspešnejší český producent FORBIDDEN SOCIETY a samozrejme nesmie opäť chýbať aj svetovo uznávaný reprezentant Slovenska B-COMPLEX. Z českej dnb scény ďalej predvedú svoje umenie PHILIP TBC, BIFIDUS AKTIF SUKI či Djane BEATY. Slovenský zastúpenie doplnia KATO a dvojica MATIS & HUSPI.

facebook udalosť TU: www.facebook.com/events/513994988620610/?ref=ts&fref=ts

LINE UP:
DJ A.M.C. & MC PHANTOM [uk]
FORBIDDEN SOCIETY [cz]
B-COMPLEX [sk]
PHILIP TBC [cz]
BIFIDUS AKTIF [cz]
SUKI [cz]
KATO [sk]
BEATY [cz]
MATIS & HUSPI [sk]
MC TWEETY TWIZTA [cz]

* počas celej akcie bude prebiehať natáčanie relácie Evolution na Gluuu.tv

Ako to vyzeralo na LiS 2012 si môžete pozrieť TU:

[vimeo]https://vimeo.com/40232273[/vimeo]

Zdroj: LiR