Let It Roll winter Slovakia: Zverejňuje ďalšie dve mená!

Odhaľovanie headlinerov najväčšieho indoor drum’n‘bass eventu slovenskej histórie pokračuje dvoma djmi, ktorí reprezentujú diametrálne odlišné vody tohto populárneho tanečného štýlu. LET IT ROLL Slovakia tentoraz rozširuje line-up každého zo svojich stage-ov…

Aby si na Trenčianskom výstavisku 17. decembra prišlo na svoje čo naväčšie spektrum fanúšikov dnb, bol na Main Stage ako ďalší DJ vybraný reprezentant vydavateľstiev Soul:r / Shogun Audio / CIA / InnergroundI / Metalheadz.. Brazílčan potešujúci svojimi trackmi a setmi aj tých najväčších fajnšmekrov – S.P.Y. !

Na prízemí sa zase k temnej Therapy zostave [[[Trident stage-u pridá momentálne najžiadanejší vývozný český artikel FORBIDDEN SOCIETY, ktorý isto odprezentuje hlavne svoje pecky z jeho vlastného rovnomerného vydavateľstva.

Finálny zoznam účinkujúcich ešte zďaleka nie je ukončený. No už týchto 6 svetových mien znie jednoznačne lákavo…

★ MAIN STAGE ★
– ANDY C [uk]
– S.P.Y. [brasil]
– THE PROTOTYPES [uk]
and more…

● [[[TRIDENT STAGE – THERAPY SESSIONS® ●
– COOH [bulgaria]
– CURRENT VALUE [germany]
– FORBIDDEN SOCIETY [cz]
and more..

Ďalšie čerstvé novinky o tomto jedinečnom evente a hlavne prvé informácie o ďalších zverejnených účinkujúcich získate sledovaním oficiálneho webu: www.letitroll.sk. Predaj vstupeniek: (https://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?id=16274)

LIR

Zdroj: LiR
Publikoval: Redakcia GREGI.NET