Let It Roll winter Slovakia: Aký bude koncept stageov?

Termín a miesto konania zimnej verzie najväčšieho drum & bass festivalu LET IT ROLL sú už známe. Teraz je načase bližšie si predstaviť ako presne budú 17. Decembra dve veľkokapacitné haly trenčianskeho Expo centra rozdelené.

Skutočne zaujímavý priestor tohto výstaviska, kde sa odohrávali aj prvé ročníky festivalu Pohoda, poskytuje veľmi priaznivé atribúty pre naozaj kvalitný tanečný event. Pre festival LET IT ROLL winter bol zvolený krásny dvojpodlažný pavilón, ktorý na každom zo svojich poschodí disponuje ideálnou modernou halou s niekoľko tisícovou kapacitou.

[[[Trident stage, nachádzajúci sa na prízemí, bude tento krát v znamení pravej THERAPY SESSION a jej nezastaviteľných rezidentov.

Vrchná MAIN STAGE hala bude pre zmenu hostiť naozaj extra veľké mená svetovej scény, ktoré zaujmú azda všetkých fanúšikov zlámaných i nezlámaných beatov. Všetky tieto hviezdy budú zverejňované už v najbližších dňoch. Zároveň je už intenzívne pripravované aj netrpezlivo očakávané spustenie predpredaja vstupeniek na tento jedinečný event…

Sledujte oficiálny web: www.letitroll.sk


LET IT ROLL winter Slovakia
17. 12. 2011
Expo Center (Výstavisko) – Trenčín / Slovakia
★ 1st floor hall ★
MAIN STAGE
…line up soon…
● ground floor hall ●
[[[TRIDENT STAGE – THERAPY SESSION®
…line up soon…
*Facebook event: https://www.facebook.com/event.php?eid=186567901413995

Let It Roll Slovakia

Zdroj: LIR
Publikoval: Redakcia GREGI.NET