Let It Roll Winter 2014: Termín sa presúva na 28. februára 2014.

Pořadatelé halové akce Let It Roll Winter 2014 oznamují změnu avizovaného termínu ze 14. 2. 2014 na 28. 2. 2014. Důvodem posunutí termínu o 14 dní je zrušení plánovaného koncertu projektu Netsky Live!, který se zde měl uskutečnit v rámci jeho turné, jako jeden ze stěžejních headlinerů halové akce Let It Roll Winter.

Záměrem organizátorů, bylo vynahradit návštěvníkům Netskyho live show z letního Let It Roll 2013, která byla nahrazena jeho skvělým DJ setem. Netsky však před několika dny zveřejnil zprávu o kompletní změně svého managementu. Tento proces je časově a byrokraticky velmi náročný. Z tohoto důvodu je Netsky nucen zrušit své LIVE! show tour, plánované ku příležitosti jeho nového alba, jehož vydání se ze stejných důvodů odkládá. Organizační tým Let It Rollu celá situace velmi mrzí, ale fanoušci se nemusejí obávat. Pro návštěvníky bude i tak připraven neotřelý, nabitý program, plný světových producentů a DJs.

Místo konání akce zůstává stejné. Holešovické Výstaviště v Praze bude 28. 2. 2014 již po třetí hostit zimní edici úspěšného festivalu Let It Roll. Zde budou ve třech pavilonech připraveny tři stage, každá se svou typickou atmosférou pro daný subžánr. Největší hala bude patřit převážně mainstreamovému zvuku. V druhém pavilonu se představí zástupci tvrdšího drum&bassu a třetí pódium bude věnováno fanouškům dubstepu a electro music.

Již zakoupené vstupenky s původním termínem 14. února zůstávají platné. Pokud některým návštěvníkům nevyhovuje nový termín, mohou vstupenky vrátit do konce října na pobočkách předprodejce Ticketportal.cz a bude jim vrána plná výše vstupného. Organizátoři se touto cestou velmi omlouvají za způsobené komplikace.

Oficiální webové stránky festivalu: www.letitroll.cz
Facebook event: www.facebook.com/events/520687051338327/
Link na předprodej vstupenek: www.ticketportal.cz/event.aspx?id=131528

Zdroj: LiR