Let It Roll Slovakia: Informácie a pokyny pre návštevníkov!

Najväčšia drum&bass udalosť tohto roku sa nezadržateľne blíži. To ako sa dostať 24.-25. júna najjednoduchšie na Duchonku, aké sú možnosti ubytovania, aké pravidlá budú platiť v areáli a aj mimo neho sa dozviete už v najbližších riadkoch…

DOPRAVA:

VLAKY / AUTOBUSY – Hlavným orientačným bodom pri cestovaní hromadnou dopravou je okresné mesto Topoľčany, do ktorého sú dopravné spojenia realizované v dostatočnom počte a možných variáciách. Miesto konania festivalu DUCHONKA je z Topoľčian vzdialená cca 17km.

POSILNENÁ LINKA: V čase konania festivalu, bude z autobusovej stanice Topoľčany, ktorá je aj v tesnej blízkosti vlakovej stanice, zriadená POSILNENÁ LINKA priamo na miesto konania festivalu. Cena jedného smeru cestovného je 1,-€/osoba a 0,30,-€/batožina.

prepravné časy
– PIATOK: cca od 16:00 – do cca 22:00
– NEDEĽA: cca od 08:00 – do cca 12:30

DOPRAVA AUTOM
Duchonka sa nachádza v okrese Topoľčany, v katastrálnom území obce Prašice. Od obce Prašice bude cesta k areálu dostatočne značená. Na hlavnom rázcestí budú automobily regulované spôsobom: Campujúci návštevnici budú odklonený smerom na Camp a ostatní na zberné parkoviská.

Doprava Let it Roll Slovakia

CAMPING: AutoCamping Duchonka o celkovej rozlohe 15 ha nie je súčasťou festivalového areálu. Nachádza sa však v jeho tesnej blízkosti, vo vzdialenosti cca 150m. Je situovaný v lesoparku, čo zabezpečuje dostatočný tieň pre stany, v noci sú jeho asfaltové komunikácie osvetlené! Tento camp s recepciou je vybavený murovanými sprchami a toaletami pravidelne rozmiestnenými v jeho areáli a dokonca je jeho časť elektrifikovaná s možnosťou pripojenia, čo zaručuje jeho návštevníkov naozaj vysoký komfort ubytovania.
OFICIÁLNY CENNÍK SPRÁVCU CAMPU (obec Prašice):
osoba: 2,10 EURO / deň
stan malý: 1 EURO / deň ● stan veľký: 2 EURO / deň
auto: 1,50 EURO / deň ● karavan: 4,50 EURO / deň
UPOZORNENIE: Vstup do auto-campu majú iba automobily campujúcich návštevníkov!

VIP CAMPING: Majitelia VIP vstupeniek majú po preukázaní sa s ešte nepoškodenou VIP vstupenkou alebo už s VIP páskou na ruke pobyt spolu s parkovaním v špeciálnom stráženom VIP Campe počas trvania festivalu ZADARMO! (vstup do VIP campu majú iba držitelia VIP vstupeniek!) UPOZORNENIE: Vstup do VIP campu majú iba automobily campujúcich VIP návštevníkov!

PARKOVANIE: Pre ne-campujúcich návštevníkov s autami, sú pripravené regulované veľkokapacitné zberné parkoviská vzdialené neďaleko od samotného areálu festivalu. PARKOVNÉ: auto: 1 EURO / deň

VSTUPENKY – Bežné dvojdňové vstupenky je možné zakúpiť v predpredaji za 21 € (+ servisný poplatok). Na mieste zoženiete dvojdňové vstupenky za 25 €. Jednodňové vstupenky v predpredaji nie sú. K dispozícii budú len na mieste a len na sobotu a možno ich zakúpiť za 15 €. (jednodňové vstupenky len na piatok ne sú). VIP Vstupenky stoja v predpredaji 35 € (+ servisný poplatok). Na mieste ich zakúpite (len ak ich limitovaný počet nebude predaný už v predpredaji) za 38€. Doplatok za VIP k obyčajnej vstupenke: Priamo na kasse festivalu bude možné zameniť obyčajnú vstupenku za VIP. Doplatok bude rovný rozdielu ceny VIP na mieste tj 38€ mínus cena vytlačená na danej vstupenke. Pokiaľ sa rozhodne návštevník už s páskou na ruke vymeniť svoj vstup za VIP, jeho doplatok bude rovný 21 €.

AKREDITÁCIE – Akreditácia umelcov, zástupcov médií a hostí bude umiestnená pri pokladni, ktorá bude v tesnej blízkosti vstupu do areálu. Akreditácie budú v extra označenom okienku a budú prebiehať v piatok od 17:00 a v sobotu od 12:00.

FESTIVALOVÝ AREÁL

ČASY OTVORENIA / UZATVORENIA AREÁLU  – Areál sa otvára v piatok o 17:00 a po skončení hudobnej produkcie prvého dňa o 06:00 ráno sa uzavrie, kedy budú návštevníci požiadaní o jeho opustenie. V sobotu sa areál opäť otvorí o 13:00 a finálne sa zatvára v nedeľu 06:00 ráno po skončení poslednej hudobnej produkcie, kedy sa festival oficiálne končí. (Zhrnuté: Areál bude počas celého festivalu uzatvorený len v sobotu 6:00-13:00). Počas festivalu môžu návštevníci s platnou páskou otvorený areál kedykoľvek opustiť a opäť sa vrátiť bez obmedzenia.

INFORMÁCIE A POMOC: Pri vstupe a na ďalších miestach budú k dispozícii letáčiky s mapkou areálu a časovým line-upom. Neďaleko bude postavený info-stánok, kde sa budú zhromažďovať straty a nálezy a dozviete sa tu potrebné informácie (tu zaručene získate letáčik s line-upom a mapkou areálu). V areáli hneď pri vstupe bude k dispozícii záchranná služba a hasičská hliadka – ich pozíciu si naštudujte na mapke.

Mapa Let it Roll Slovakia

ZÁKAZY A PROSBA O REŠPEKTOVANIE PRAVIDIEL: V celom festivalovom areáli a na zberných parkoviskách platí prísny zákaz zakladania ohňa (V Campe je možné oheň zakladať iba na vyhradených miestach). Žiadame návštevníkov, aby dodržiavali poriadok a rešpektovali prírodu. Do areálu je zakázané vnášať jedlo, pitie, omamné a psychotropné látky a zbrane. Z tohto dôvodu bude nutné, aby sa každý návštevník podrobil bezpečnostnej prehliadke, ktorú bude vykonávať bezpečnostná služba. Je dôležitá pre bezpečie nás všetkých, a preto ďakujeme za jej rešpektovanie. (Do campu je samozrejme jedlo a nápoje možné vnášať). Festivalový areál nebude dostatočne komfortný a bezpečný pre psov a preto je ich vodenie priamo do festivalového areálu zakázané.

BEZPEČNOSTNÁ SLUŽBA – SECURITY – O poriadok v areáli a samotnú bezpečnosť návštevníkov festivalu sa bude starať profesionálna bezpečnostná služba ARES Security, ktorá zastrešuje tie najväčšie festivaly, hudobné i nehudobné podujatia poriadané na Slovensku!

ÚSCHOVŇA / Chráňte si svoj majetok: Žiadame návštevníkov, aby sa vyvarovali možnosti vykradnutia stanu – cenné veci prosím noste pri sebe, na tie väčšie bude pred vstupom do areálu zriadená úschovňa, ktorú bude možné využiť po celú dobu konania festivalu. Cena za jeden uschovaný kus bude 1 €. Prevádzková doba úschovne je nonstop od piatku 17:00 do nedeľných 6:00.

OVPLYVNÍ FESTIVAL NEPRIAZEŇ POČASIA?
Celkový povrch areálu z väčšej časti tvorený plážovým pieskom, čo výrazne eliminuje tvorbu bahna pri prípadnom daždi. V každom prípade je pripravené dostatočné množstvo pilín pre zasypania kaluží a obmedzenie daného bahna. Napriek tomu odporúčame vhodnú festivalovú obuv – počasie neovplyvníme. Sme však pripravení aj na jeho nepriazeň – Main Stage bude čiastočne zastrešený, veľkokapacitný stan [[[Trident stageu pojme kapacitu cca 800-1000 ľudí, do VIP stanu sa zmestí ďalších cca 400. Party teda v žiadnom prípade s dažďom neskončí! Ak by došlo k búrke alebo víchrici, hudobná produkcia bude prerušená a všetci návštevníci budú vyzvaní k opusteniu areálu, kým sa situácia nezlepší. Prosíme o rešpektovanie tohto opatrenia, ktoré je nevyhnutné na vyhnutie sa možnej tragédii.

Všetky ešte podrobnejšie informácie nájdete na www.letitroll.sk


LET IT ROLL open air Slovakia
24.-25. 6. 2011
Duchonka (Prašice) / Slovakia

Let It Roll

Zdroj: Let It Roll
Publikoval: Redakcia GREGI.NET