Let It Roll Slovakia: 5hodnotenie organizátora!

Ubehlo niečo vyše týždňa a je načase obzrieť sa za prvým úspešným vydaním slovenskej verzie festivalu LET IT ROLL, ktoré sa uskutočnilo posledný júnový víkend na Duchonke.

Ešte teraz v nás vibruje neskutočný náboj pozitívnej energie, ktorá sa niesla nad areálom počas úplne celej doby konania festivalu až po odchod posledného spokojného návštevníka. Na Duchonku sa ich prišlo zabaviť celkovo naozaj mnoho, čo LiR Slovakia jednoznačne postavilo do pozície najväčšieho drum&bass eventu na Slovensku!

Všetci Djs dorazili a hrali podľa plánu a každý z nich bez výnimky prejavoval maximálnu spokojnosť a nadšenie z atmosféry, ktorú vytvorili party people z viacerých štátov EU! Jednoznačne najsilnejším momentom bolo bezpochyby nedeľné ráno, kedy sa na hlavnom pódiu s festivalom lúčil celý produkčný team aj s viacerými headlinermi a spoločne tak priniesli neopakovateľný zážitok pre mnohých fanúšikov i pre seba samých :)

Prvý ročník LiR Slovakia celkovo prebehol bez väčších organizačných komplikácií, dokonca sa nám podarilo po miernej nepriazni počasia na sobotný deň upraviť jeho areál do čo najkomfortnejšej podoby pre všetkých zúčastnených. Určite sa však vyskytlo aj zopár záležitostí, na ktoré sa v budúcnosti viac zameriame a tým sa ich budeme snažiť čo najviac vylepšiť. Za všetky spomenieme zázemie VIP campu, ešte prehľadnejšiu dopravnú reguláciu a pod…

Rekreačné stredisko Duchonka celkovo poskytuje naozaj vhodné podmienky pre kvalitný festival a preto sa už teraz tešíme, ako naozaj vysoko nasadenú latku budeme môcť posúvať len smerom nahor. Podľa väčšiny pozitívnych reakcií je pre nás totiž extra veľkou výzvou pripraviť ďalšie vydania LET IT ROLL Slovakia už len lepšie a lepšie.Za to, ako sa nám to podarilo pri tomto prvom ročníku, sa chceme jednoznačne poďakovať všetkým partnerom, spriazneným inštitúciám, firmám i jednotlivcom, bez ktorých výdatnej pomoci by to určite nebolo možné. Najväčšie poďakovanie samozrejme však aj tak patrí VÁM NÁVŠTEVNÍKOM !!!

Po vydarenom prvom LET IT ROLL open air máme skutočne dobre našliapnuté, a preto už teraz s radosťou môžeme oznámiť termín jeho zimnej verzie, ktorá sa uskutoční 17. Decembra 2011 vo výstavisku Expo Center v Trenčíne.

LET IT ROLL Slovakia – winter edition
17. 12. 2011 * Expo Center / Trenčín

Už teraz horíme nedočkavosťou po zážitku z ďalšej skvelej party :) …Samozrejme sa pred tým ešte treba sústrediť na materskú českú verziu LiR open air, ktorá sa odohrá o necelý mesiac 22.-23. 7. 2011 na pieskovni Oplatil – Staré Ždánice pri Pardubiciach…

LIR

Zdroj: LET IT ROLL team
Publikoval: Redakcia GREGI.NET