Let It Roll: Predstavuje Take Control!

V pátek 17. února si v rámci Let It Rollu užijeme Hospitality, Take Control a Dubstep Alliance. Take Control, party zamìřená na deepový, soulful ale i trvrdý a industriální sound představí zástupce všech tìchto odnoží. Tìšte se na kvarteto Black Sun Empire, D-Bridge, Vicious Circle a Raiden.

Black Sun Empire – Vstupte do impéria temné technokracie drumandbassu. Jeho tři panovníci vás nepřijmou na milost. Jejich symboly moci jsou krutopřísná basa, drtivì rovný beat a chladná thrillerová atmosféra. Éra jejich impéria se datuje od roku 2000. Poslední album Lights & Wires pochází z roku 2010, kde také experimentují s dubstepovými rytmy.

D-Bridge  – D-Bridge začínal se skupinu producentù a djù Bad Company. BC se ale rozešli a každý člen se vydal jiným smìrem. Darren, velký vzhledem i srdcem zvoli deep. Když před pár lety dnb scéna jako celek nenabízela nic nového, vytáhl D-Bridge svùj klub Autonomic. Subžánr s kontrastními ťukacími beaty a  vangelisovými plochami se rychle ujal mezi začínajícími i zkušenými producenty.

  

Vicious Circle – V hutném soundu od této bandy je slyšitelný londýnský cihlový underground.  Vicious Circle spojují  energii techstepu s čisťounkým deepovým zvukem, možno pojmenovat deepstep.  Jejich releasy se prorazily na labely Renegade Hardware, Critical  nebo Commercial Suicide.

  

Raiden – V jeho tvorbì jsou patrné vlivy techna a ravu. Ne ani tak rytmem, ale celkovou atmosférou skladeb. Raiden nerad šetří basou, proto bude zážitek z jeho hraní na velkém zvuku doslova povznášející.  V jeho posledním albu Béton Armé (2011) si navíc rozšiřuje obzory o nové škatulky dnb a dotahuje svùj zvuk k dokonalosti.

   

Více informací o akci naleznete na www.letitroll.cz. Rozhodnì sledujte i náš Facebook, kde probíhají soutìže o vstupenky – www.facebook.com/letitrollcz.

Let It Roll Hospitality

Zdroj: LiR
Publikoval: Redakcia GREGI.NET