Let It Roll je na jízdomatu a zdražuje!

V polovinì února se na holešovickém výstavišti odehraje trojmejdan Let It Roll, který nabídne Hospitality, Take Control a Dubstep Alliance. Vstupenky na tuto parádu rychle mizí a od února zdražují – utíkejte pro nì! Dobrou zprávou je, že mùžete s Jízdomatem ušetřit za cestu.

Andy C, High Contrast, Netsky, London Elektricity, Fred V & Grafix, Black Sun Empire, D-Bridge, Vicious Circle, Raiden, 16bit a Kryptic Minds. Všechny tyto hvìzdy máte šanci slyšet 17. února v Praze. Vstupenky na Let It Roll pořídíte v síti Ticketportal za 500 Kč + poplatek, od 1. února cena vzroste, na místì pak zaplatíte 600-650 Kč.

Náklady na cestu vám mùže rapidnì snížit využití Jízdomatu, se kterým jsme spolupracovali už loni v létì a dal dohromady nejednu partičku. Opìt máte možnost nabídnout své místo v autì druhým stejnì jako ho poptat. Link na událost Let It Roll na Jízdomatu: www.jizdomat.cz/let-it-roll-1

Více informací o akci naleznete na www.letitroll.cz. Rozhodnì sledujte i náš Facebook, kde probíhají soutìže o vstupenky – www.facebook.com/letitrollcz.

Let It Roll Hospitality

Zdroj: LiR
Publikoval: Redakcia GREGI.NET