Leporelo_FM prináša do Bratislavy zvuk Berlína, ale nie ten nudný!

Po januárovom Andy Vazovi a februárových Nôze prichádza ďalšia Leporelo_FM. V marci pozýva Leporelo_FM na svoju párty DJa a producenta z Berlína. Z mesta, kde sa to len hemží DJmi, producentami a každý týžden tam vzniká nový label… Marcel Knopf je však o niečom inom…

Áno, tak sa volá. Hosť marcovej Leporelo_FM Párty sa volá Marcel Knopf. V Bratislave už hral v roku 2009 a rok nato založil úžastný label Clap Your Hands, ktorý už slávi mnohé uspechy. A nie, Clap Your Hands nevydavá monotónny sound Berlína, ktorý môžete nájsť na početných a stále populárnych after parties, ale živý a groovy techhouse a house. Nájdete na ňom dokonca remixy od legiend house music Ian Pooley-ho alebo DJ Sneak-a. Marcel Knopf miluje vinyly a svoj set príde zahrať v sobotu 10. marca do bratislavského Nu Spirit Clubu.

Marcel Knopf

Marcel Knopf prichádza do Bratislavy ani nie mesiac po svojom turné po Austrálií a pár dní po Bratislave odchádza do Japonska. Jeho program ako DJ-a je teda dosť náročný. Okrem vlastného labelu Clap Your Hands sa stará ako A&R labelom Mo’s Ferry Productions alebo Rrygular, kde vydáva aj väčšinu svojej produkcie a má prsty aj v organizovaní výnimočného eventu I Love Vinyl, ktorý v lete prerastol na festival celkom slušných rozmerov. Toto podujatie je výnimočné tým, že Dji hrajú čisto z vinylových platní a live acty pri svojom hraní nepoužívajú počítače, teda na dnešnú dobu nevšedná, ale stále populárnejšia akcia.

Marcel Knopf

V sobotu zahá na Leporelo_FM Party svoj techno set aj rezident a organizátor sub-bassových akcií MidnihgtDubs DJ Ronin a svoju vlastnú párty nevynechajú ani protagonisti programu Leporelo_FM na Rádiu_FM a zároveň organizátori a rezidenti Leporelo_FM Párty Milos a Skank.

Ak ste počúvali v nedeľu v noci Rádio_FM, určite viete, že vďaka programu Leporelo_FM môžete vyhrať aj voľné vstupy. Ak ste nepočúvali, môžete si ju vypočuť na oficiálnom Mixcloude Rádia_FM www.mixcloud.com/radiofm/playlists/leporelo_fm/ alebo ísť na oficiálnu FB page Leporelo_FM www.facebook.com/leporelofm a zistiť si to tam.

Leporelo_FM Party presents Clap Your Hands
sobota 10. Marec 2012
Nu Spirit Club, Bratislava
MARCEL KNOPF [Clap Your Hands / MO’S FERRY PROD. / BERLIN]
Ronin [MidnightDubs / BA]
Milos [Leporelo. / Radio_FM / BA]
Skank [Live or Dive / Radio_FM / BA]
www.facebook.com/events/222482241182746/

Marcel Knopf

Zdroj: Nu Spirit
Publikoval: Redakcia GREGI.NET