Leporelo_FM párty: Nôze prichádzajú na Slovensko!

Na Slovensku snáď neexistuje fanúšik elektronickej hudby, ktorý by aspoň okrajovo nezachytil francúzske duo, ktoré spieva do house music, robí pri svojich vystúpeniach super show a pije pri tom litre vodky.

To francúzske duo sa na Slovensku objavuje s velkou pravidelňosťou a tvoria ho Ezechiel Paihles a Nicolas Sfintescu a hovoria si Nôze. Slovenské publikum ich spoznalo vďaka festivalu Wilsonic, ktorý ich od ich prvého vystúpenia vo vestibule PKO, kde vtedy predstavovali nášmu publiku svoj prvý album Craft Sounds And Voices, pozýval snáď každý rok až sa z nich stal maskot tohto, bohužial zatiaľ neaktívneho festivalu. Ubehlo však už niekoľko rokov, čo Nôze v Bratislave nehrali a práve 4. február to zmení. Nu Spirit v spolupráci s Leporelo_FM totižto na tento deň zorganizovali v Nu Spirit Clube v Bratislave ich koncert a tak si opäť budete môcť ich bláznivú show plnú dobrej hudby, odvážnych pohybov a vodky.

Leporelo_FM - Noze

Z histórie kapely vieme to, že študovaný hráč na piano Ezechiel a zakladateľ labelu Circus Company a DJ Nicloas (aka. DJ Freak) založili Nôze niekedy v roku 2004 a určite sa tak stalo v jednej z ich obľúbených parížskych vinární. Po litroch kvalitného vína a šampanského uzrel v roku 2005 svetlo sveta ich prvý album Craft Sounds And Voices. O rok neskôr už medzi fanúšikov putoval druhý album s názvom How To Dance, ktorý obshoval okrem iných aj hitové kúsku Love Affair alebo Kitchen. V roku 2008 sa Nôze upísali vychytenému berlínskemu vydavateľstvu Get Physical a hneď vydali album Songs On The Rocks s vypalovačkami ako Remember Love, You Have To Dance alebo Dance Avec Moi, v ktorej spievala známa speváčka Dani Sicilliano. Len minulý rok vydali Nôze zatial svoj posledný album s názvom Dring.

Chlapcov z Nôze podporia v sobotu v Nu Spirit Clube svojimi setmi aj Milos a Skank z Leporelo_FM a prešovský DJ Paul Diamond z SDJS Crew.

Nu Sprit & Leporelo_FM uvádzajú:
Nu Spirit Club, Bratislava
Sobota 4.2.2012
Nôze -live-
(Get Physical / Circus Company / Paris / FR)
Milos (Leporelo. / Rádio_FM)
Skank (Notape / Rádio_FM)
Paul Diamond (SDJS Crew / Prešov)

Leporelo_FM

Zdroj: Leporelo
Publikoval: Redakcia GREGI.NET